woensdag 11 september 2013

OPI | Pink of Hearts 2013


Volgende maand is traditiegetrouw 'borstkanker-maand'. Helaas blijft het thema brandend actueel, maar in oktober wil men opnieuw extra aandacht aan deze ziekte besteden. Net zoals vorig jaar, organiseert OPI in samenwerking met Planet Parfum, 'Pink of Hearts'. Niet alleen brengt OPI een nagellak duo uit dat werd ontworpen speciaal voor deze campagne, maar tevens doneren OPI Belux & Planet Parfum per verkochte nagellak of verzorgingsproduct van het merk OPI € 1,00 aan de vzw ‘De vrienden van het Bordet Instituut’. Vandaag stel ik jullie alvast voor aan het Pink of Hearts duo van 2013.

Net zoals vorig jaar zien we een rose lakje met een creamy finish en topcoat vol vrolijke glitters. Nothing but love!

‘More than a Glimmer’ is een sprankelende nagellak bestaande uit zowel micro- als macroglitters in een regenboog van kleuren en dient zonder top coat gebruikt te worden.
'Pink-ing of you' is eerder een klassieke roze kleur met een creamy. De combinatie van beiden - 'Pink-ing of you' met een laagje 'More than a Glimmer'- is lekker vrolijk. 
Het olijke duo wordt vergezeld van nagelstickers in de vorm van diamantjes en het wel gekende 'pink ribbon' logo. Op deze manier kan je zelf creatief aan de slag om je eigen 'Pink of Hearts' manicure te ontwerpen.

Ik ben erg benieuwd naar deze set, met name om de leuke topcoat :)

Zal jij OPI steunen in de strijd tegen borstkanker?

Pink of Hearts 2013 duoset (2x 15 ml) i€27,90
De Pink of Hearts duoset is verkrijgbaar bij een selectie van Planet Parfum-winkels vanaf begin oktober 2013. (de lijst van winkels kan vanaf eind september worden geraadpleegd op www.opi-belgium.be)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie