dinsdag 17 september 2013

Moodboard | Fall Wishlist

Eens in de zoveel tijd wil ik 'van alles' kopen. Het gaat dan om gehypte producten waar iedereen gek op is, maar soms ook over dingen waar ik eigenlijk alleen maar van kan dromen. Omdat ik vast niet de enige ben met zulke 'goestingskes', deel ik deze waanideeën maar al te graag met jullie! Zie hier mijn wishlist - fall edition!
 
1. Glam Glow Supermud
De Glam Glow maskers zijn de hype van dit moment! Sinds ze in de Benelux verkrijgbaar zijn, ging menig beautyblogger aan de slag met het beroemde kleimakser dat in Amerika hot hot hot is. De reviews zijn dan ook zeer lovend, maar terwijl iedereen het heeft over de variant die je huid opieuw jong en glowy maakt, zoek ik het bij de 'Supermud' variant. Die is speciefiek bedoelt voor een jongere, onzuivere huid. Ik hoop vooral mijn gelegenheidspuistjes en rode vlekjes hiermee te kunnen aanpakken.
In België is deze variant volgens mij niet verkrijgbaar -laat het me vooral weten indien ik het mis heb!- maar via de webshop van Douglas.nl kan je deze moeiteloos bestellen.
 45.95 euro
 2. Louis Vuitton Neverfull MM
De Louis V. Neverfull ofte 'Nevergonnahappen' :)
Welk meisje wil nu geen handtas van Louis Vuitton?! Ik moet de eerste in elk geval nog ontmoeten! De 'Neverfull' is een klassiek basismodel dat zowat overal bij past en elke gelegenheid aankan. Op een dag bezwijk ik vast voor zijn charme, maar tot dan probeer ik hem nog even uit m'n hoofd te zetten.  
640.00 euro
 
3. 'Revenge Wears Prada'- Lauren Weisberger
Na het zien van 'The Devil Wears Prada' ging ik het boek lezen, waarna ik ook de andere romans van Weisberger las. Die vielen allen in de smaak, dus ook haar nieuwste verhaal wil ik graag lezen.
Zeg nu zelf: wat is er gezelliger dan op een gure herfstavond vroeg naar bed te gaan met een good old fashion chicklit?
19.95 euro
 
4. Nars 'Albatross'
Ik schreef al eerder over deze mytische highlighter van Nars, maar nu is de kogel door de kerk: ik wil hem! Ik wacht enkel nog op het goede moment een geldig excuus om te bestellen :)
 30.00 euro
 
OPI Alcatraz Rocks
'San Fransisco' van OPI is wat mij betreft een zeer mooie najaarscollectie, maar er is er eentje dat er met kop en schouders bovenuit steekt: Alcatraz Rocks. Helaas ben ik niet de enige die er zo over denkt. Deze beauty is op vele plaatsen al uitverkocht en eigenlijk heb ik de hoop al opgegeven, maar stiekem hoop ik hem toch nog ergens te vinden. Alle tips zijn welkom! ;)
 14.50 euro
 
Riri Hearts MAC Fall 2013 'Her Cocoa' Eye Shadow Quad
Dit jaar ging MAC een samenwerking aan met Rihanna, maar in plaats van één L.E. collectie, werden er door het hele jaar verschillende collecties uit gebracht. Tot nu toe wist niet uis de 'Riri Hearts MAC' collectie me echt te bekoren, maar het oogschaduw palletje gedoopt 'Her Cocoa' uit de najaarscollectie lijkt wel iets voor mij. Alle kleurtjes zitten trouwens ook in het vast assortiment van MAC, maar dit is toch weer wat anders.
 42.00 euro
 
Wat staat er momenteel zoal op jouw wishlist?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie