maandag 9 september 2013

Ici Paris XL | Eye Make-Up Remover

Eye Make-Up remover... ik heb er nooit echt in geloofd. Voor de opleiding visagie die ik volg bij Wellness Academie, moesten we echter zo'n product aanschaffen. Ik meende me te herinneren dat ik ooit iemand vol lof had horen vertellen over de Eye Make-Up Remover van Ici Paris XL. Bovendien was die ook nog redelijk budget-proof, waardoor mijn keuze snel gemaakt was. Of ik mijn mening over dergelijke producten nu ik zal herzien?

Voor ik een eye make-up remover gebruikte, verwijderde ik mijn oogmake-up met hetzelfde product als waarmee ik m'n gezichtsmake-up verwijderde. En dat werkte prima! Althans dat dacht ik... Nu blijkt dat zo'n remover speciaal voor (waterproof) oogmake-up, toch wel erg handig is :) 

Laat ik beginnen bij het begin: de verpakking. Erg spannend is die niet: transparant. Gewoon transparant. Wat wel opvalt: je ziet duidelijk dat de reiniger uit twee delen bestaat. Dit komt wel vaker voor bij oog make-up removers, maar zoals je weet heb ik daar bitterweinig ervaring mee :)

De twee delen -zijnde: olie en water- dien je voor gebruik door elkaar te schudden. Vervolgens doe je het goedje op een watje verwijder je er voorzichtig -niet boenen!- je oog make-up mee. Of dit vlot gaat? Verrassend vlot! Ik leg de doordrongen watjes even op m'n ogen en maak vervolgens cirkelvormige bewegingen. Binnen enkele seconden is mijn -meestal zware- oog make-up verwijderd.

Nu stel ik me de vraag: what was I thinking all these years! Waarom maakte ik hiervan eerder geen gebruik? Een dergelijk remover is briljant!
Ik overdrijf misschien wel een beetje, maar er ging dan ook een nieuwe wereld voor me open met deze ervaring :)

Gebruik jij een aparte remover voor je oog make-up?

Ici Paris XL Eye Make-Up remover 125 ml €7.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie