zondag 1 september 2013

Hema | Lemon Cuticle Oil

Ik ben gek op nagellak, maar ik moet toegeven dat ik te weinig aandacht besteed aan de gezondheid van mijn nagels... Begrijp me niet verkeerd: ik ze wekelijks bij met een glasvijl en ik ben altijd druk in de weer met beschermende of verhardende basecoats. Mijn nagelriemen daarentegen, die krijgen minder liefde. Af en toe masseer ik ze wel eens extra wanneer ik handcrème gebruik, maar that's it. Met mijn teennagels is het mogelijk nog erger gesteld: mijn nagelriemen zijn zowat vergroeid met mijn nagels! Ik zal niet in detail treden -don't worry- maar het ziet er niet 'proper' uit. Hoog tijd om daarin verandering te brengen!
 
In het verleden was ik nooit echt actief op zoek naar oplossing voor mijn probleem -zijnde: extreem droge nagelriemen aan m'n teennagels. Toen ik voorbije maand bij Hema aan de cosmetica 'afdeling' stond en deze Lemon Cuticle Oil zag staan, leek het mij geen slecht idee om deze mee te nemen. Baat het niet, dan schaadt het niet :)
 
Het formaat en het flesje zijn in elk geval handig. Simpel, maar handig. Het kleine glazen flesje heeft een eenvoudig kwastje, waardoor je deze nagelriem olie met citroen makkelijk kan meenemen.
Stiekem had ik ook gehoopt dat de olie echt citroenfris zou ruiken, maar dat bleek een utopie te zijn. Het ruikt eerder naar citroensnoepjes... een geur die ik niet meteen weet te appreciëren, tenzij het snoepje daadwerkelijk in m'n mond zit. Gelukkig is de geur niet erg aanwezig, waardoor ik het allemaal wel ok vind zo.
 

Het aanbrengen van de olie gaat erg vlot en makkelijk -erg moeilijk is het natuurlijk ook niet.
Ik breng de nagelolie dagelijks aan op m'n teennagels en één maal per week aan m'n vingernagels. Bij deze laatste is het effect niet meteen merkbaar, doordat die min of meer in een aanvaardbare conditie zijn. Aan mijn teennagels daarentegen merk ik na een week duidelijk het verschil! Heel voorzichtig slaag ik er zelf in om mijn nagelriemen een beetje naar achter te duwen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet had durven dromen, maar kijk: niets is onmogelijk!
 

Intussen bracht Essie ook een dergelijk product op de Belgische markt, maar dan met abrikozen. Wanneer ik deze op heb, wil ik die van Essie ook graag gaan proberen.
 
Hoe is het met jouw nagelriemen gesteld?
 
Hema Lemon Cuticle Oil €3.25

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie