donderdag 19 september 2013

Gosh | Nail Lacquer 'Glittery Matt Finish' Frosted Silver

Als ik voor de rest van mijn leven slechts één beautyproduct kon kopen of gebruiken, dan was het nagellak! There I said it! Vergeet lipstick of blush, ik heb mijn hart -en mijn geld- verloren aan nagellak. En elke ontdekking -een nieuw merk, een leuk kleurtje, een speciaal effect- maakt me gelukkig. Zo werd ik ook vrolijk van dit matte glitterlakje. De spreekwoordelijke mosterd voor dit lakje, werd duidelijk bij OPI en hun Liquid Sands gehaald, maar intussen zijn er wel meerdere nagellakmerken op die trein gesprongen. That ain't nothing to be ashamed of :)
Waarom ik hier zo vrolijk van word? Nagellak met glitter... Is it possible not to like this?! En wat voor glitter! Een hoger 'discobal'-gehalte kan je nagellak bijna niet hebben.
Voeg daarbij het feit dat de nagellak ongeveer vijf dagen zonder chips of wat dan ook blijft zitten in combinatie met een zacht prijs en je hebt een match made in heaven!
 
Aanvankelijk vreesde ik er voor dat de glitters te chunky zouden zijn om makkelijk mee te lakken, maar uiteindelijk verliep het aanbrengen vrij vlot.
Het verwijderen daarintegen... da's weer een ander paar mouwen ;)
Hoe jij van textuurlakjes met glitter?
Gosh Nail Lacquer 'Glittery Matt Finish' Frosted Silver €7.29

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie