maandag 12 augustus 2013

Summer | Fresh and Sunny

Het is nu echt zomer, dus een dagje aan het strand is dan mooi meegenomen. Musthaves op zo'n afspraakje met de zon, de zee en het strand zijn uiteraard een goede zonnecrème en een big-ass strandlaken. Ook een bikini, trikini -of gewoon een badpak- zijn meer dan welkom. Zonnebril? Check! Maar er zijn nog enkele -minder voor de hand liggende- attributen die ongetwijfeld goed van pas komen op een dagje luieren aan het strand! Waar ik het precies over heb, lees je na de klik!
 
Hydratatie!
Wanneer je in de zon ligt/loopt/staat/huppelt, is het belangrijk je huid voldoende te hydrateren. Zowel van buiten uit -met zonnemelk- maar ook van binnen uit. Drink daarom voldoende water. Door het transpireren verliest je lichaam sneller vocht. Ook vanuit dat opzicht is het dus belangrijk dat je voldoende drinkt. Mijn zomerse favoriet is Perier met citroen. Lekker fris en toch geen 'saai' water.
 
Happy Feet!
Hoewel je aan het strand meestal geen schoenen draagt en je voeten dus alle vrijheid hebben, is het wel leuk ze op tijd en stond te verfrissen. Hop dus regelmatig eens in het water :) Eenmaal van het strand, kan je natuurlijk op andere manieren verfrissing zoeken. Zo ben ik gek op de Peppemint Cooling Foot Spray van The Body Shop! Frisse voeten anywhere, anyplace, anytime!
 
Frisse make-up!
Op het strand gebruik je misschien helemaal geen make-up, maar wie toch het hoogst nodige heeft aangebracht, wil natuurlijk wel dat dat blijft zitten. Wanneer je make-up draagt, gooi je ook niet zomaar een hand water in je gezicht om je wat te verfrissen. Een fixing spray -bijvoorbeeld 'Fix+' van MAC of 'All Nighter' van Urban Deacy- kan dan handig zijn. Ze zorgen voor een fris gevoel en fixeren je make-up.
 
 
 
 
bron afbeeldingen: klik! klik! klik! klik!
 
Wat doe jij om deze hete zomerdagen te overleven?
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie