vrijdag 30 augustus 2013

Random | Instagram Diary #016


Hi september, bye augustus! Yep, voor velen is het aankomende maandag weer zover: back to school! Maar voorlopig hoef je nog niet te panikeren! Je hebt nog enkele dagen om je te ontspannen en lekker niets te doen. Ik haal alvast enkele mooie herinneringen op van afgelopen maand. Dit Instagram Diary is overigens iets korter dan gewoonlijk, daar ik er momenteel nog even afwezig ben wegens 'vakantie'!


1.Summernights Part 1 - Favoriete zomerdrankje in combinatie met één van mijn favoriete kleurtjes van Bourjois 'Green Fizz' 2.Summernights Part 2 - No comment needed :) 3.Cannelloni - Gemaakt door mijn lieve mamaatje. Heerlijk! 4.ANR - Dit vernieuwde serum van Estée Lauder wordt momenteel getest. Love it already!

5.Birthday Dinner - De schoonmama was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden :) Yummie desserts! 6.Summer in the City Part 1 - Caramel Frappuccino! 7.Summer in the City Part 2 - Shopt bij BeautyQueen in Gent! #neon 8. Don't Say it - Yellow it ! - Neon by OPI :)


9. Doggystyle! - Net toen ik dacht dat ik alles in één valies kreeg ontdekte ik nog één ding dat mee moest. Ik mag dan wel 23 zijn, voor een schattig knuffel ben je nooit te oud :)

Zoals ik al zei: dit keer een korter overzichtje! Wie via Instagram toch op de hoogte wil blijven van al mijn avonturen, kan me op Instagram volgens als MuffinSofie.

Kijk jij uit naar de komende maand of wou je stiekem dat de zomer nog moet beginnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie