dinsdag 20 augustus 2013

Pupa | Glossy Lips


Er is lipgloss en er is lipgloss. Zelf verkies is goed gepigmenteerde lipgloss! Wie heeft er nu wat aan een transparant glansje op je lippen, dan kan je net zo goed een lippenbalsem gebruiken toch? Laatst ontdekte ik deze Pupa Lipgloss, die heerlijk gepigmenteerd is! And gues what? De pigmentatie is niet het enige waar ik vrolijk van word!
In het verleden was ik al erg te spreken over Pupa Make-up en ook dit keer stelt het Italiaanse cosmeticamerk me niet teleur. Zoals dat wel vaker het geval lijkt te zijn de laatste tijd, was ik aangenaam verrast door deze lipgloss. Niet alleen door de koraalrode tint -die echt helemaal in your face is-, maar ook door de pigmentatie en de houdbaarheid.

De verpakking is erg standaard, maar daarom niet minder fijn en praktisch. Waar ik minder enthousiast over ben, is over de applicator. Het is een soort langwerpige sponsapplicator die net iets teveel bewegingsvrijheid heeft, waardoor je erg moet opletten dat je 'binnen de lijntjes' blijft.

Zoals ik eerder al zei: de houdbaarheid van deze lipgloss verdient ook een golden star! Deze lipgloss overleefde een maatlijd en enkele drankjes alsof het niets was! Uiteraard was het glossy effect wel een beetje verminderd, maar de prachtige kleur was nog steeds erg aanwezig! Heerlijk toch :)
Ook niet onbelangrijk: het goedje plakt niet! Wanneer je hem net aanbrengt, voel je hem uiteraard wel goed zitten, maar na een tiental minuutjes merk je er niets meer van.

De Pupa Glossy Lips Lipgloss is, als je het mij vraagt zeker een aanrader! Wie niet zo van rood houd, hoeft deze gloss trouwens niet links te laten liggen, want deze fijne gloss van Pupa is er in in zestien tinten!

Wat is voor jou belangrijk bij een lipgloss?

Pupa Glossy Lips Lipgloss €15.25 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie