zondag 4 augustus 2013

Nailpolish | Neon Dreams

Aloha! Wat hou ik van dit weer! Deze tropisch temperaturen en de daarmee gepaarde activiteiten en taferelen, zijn erg inspirerend, maar niet zo motiverend. Ik bedoel maar: ik heb geen zin om ellenlange reviews te schrijven en uren voor mijn computer door te brengen. Waar ik me wel mee bezig houd: neon nagellak! Voor wie het nog niet helemaal door had: neon is hawt deze zomer! Vandaar dat ik jullie vandaag voorstel aan enkele neon favorieten!


1. 24/7 - Sinful Colors 2. Sun Of A Peach - China Glaze 3. Funky Limelight / Flirty Fushia / Perky Purple / Punchy Pink - Essie 4.Neon & On & On - China Glaze 5. Neon Melon Enamel - Sinful Colors 6. Neon Revolution - OPI Klik hier voor meer Neon Revolution!


Ben jij te vinden voor een portie neon op je nagels?

bron afbeelding bovenaan: klik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie