vrijdag 2 augustus 2013

MAC | Viva Glam Nicki Lipglass


Weet je nog hoe enthousiast ik was toen ik vorig jaar de Viva Glam Nicki lipstick aan mijn collectie kon toevoegen? Hoewel het felle -neon?- roze kleurtje velen een beetje afschrikte, was ik head over heals met de zomerse kleur. Ik snap dan ook niet helemaal dat ik niet wist dat er ook een lipgloss in dezelfde tint bestond... Serieus, waarom heeft niemand me dit ooit verteld?! Anyway, toen ik op maccosmetics.be aan het rondsnuffelen was en ik daar per toeval de Viva Glam Nicki Lipglass zag staan wist ik het direct: dit is pure liefde!


De huls van de Viva Glam Lipglass bevat, zoals dat hoort voor een Viva Glam product, de krabbel van de celeberty van dienst. Nicki Minaj dus :)
Verder zijn er geen opvallende kenmerken of overbodige tralalaatjes. Niet dat ik dat hier echt mis hoor.
 
De kleur van de lipglass kan het best omschreven worden als 'neon roze'. Ik ga dan ook geen poging doen om er een andere lyrische beschrijving van te geven, want dat kan alleen maar fout lopen :)
 
De Viva Glam Nicki Lipstick hand een satin finish, wat zoveel wil zeggen als 'ik ben net niet mat'. Ik hou nog steeds enorm van deze finish, omdat het zo'n simpel en effect heeft. Ook de finish van deze lipgloss is erg simpel. Door de creamy formule en de goede pigmentatie krijg je mooie glanzende, neon roze lippen. Geen glitter of metalic finish. Gewoon roze and that's it.
 

Ik vind de lipglass alleen erg mooi, maar het lijkt me ook leuk om hem over de lipstick te dragen. De semi-matte finish van de lipstick, gaf soms de indruk dat je erg droge lippen had. Met de lipgloss er overheen, behoort die sahara-look tot het verleden.
 
Het is vast overbodig om te zeggen dat deze lipglass net als alle andere liplglossjes van MAC erg lang blijft zitten en een lichte vanillegeur heeft, maar ik vermeld het toch graag even.
 

Ik ben fan! Zowel de lipglass 'puur' als in combinatie met de lipstick vind ik erg fijn. En niet alleen omdat dit de zomerkleur is!
 
Hou jij van neon roze lippen?
 
MAC Viva Glam Nicki Lipglass €17.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie