zaterdag 24 augustus 2013

L'Orèal Professionnel | Mythic Oil Souffle d'Or Shampoo


Laatst kan je hier al lezen hoe enthousiast ik was over de Mytihic Oil van L'Orèal. Het is als een soort wondermiddel voor mijn droog en beschadigde haar. Een wasbeurt zonder deze Mythic Oil, is als verloren wasbeurt. Vandaag stel ik jullie maar al te graag voor aan een ander product uit de heerlijke Mythic Oil familie. De Mythic Oil Shampoo kreeg onlangs een sparkling update en is nu te verkrijgen als de "Mythic Oil Soufle d'Or Shampoo". Yep, gouden gllittes in je shampoo! Zeg nu zelf: veel beter wordt het niet hé ;)
De verpakking is al even oogverblindend als het beoogde resultaat: pretty en shiny! Hoewel het op zich een gewone plastieken fles shampoo is, zorgen de details voor een subtiel luxegevoel. De gouden glitter van de shampoo zelf, zorgen voor een meisjesachtig, glitterig effect. De elegante tekening doet me een beetje denken aan Versaille en de Zonnekoning -hashtag vreemdekronkelsinmijnhoofd- wat ik wel een toepasselijk sfeertje vind.  Ook niet helemaal onbelangrijk: het pompsysteem! Bij vele schampoo's is het een gedoe met het openen van knijpflessen, wat niet altijd handig is wanneer je handen nat zijn en alles er tussen uit glipt. Bij deze druk je gewoon een paar keer op het pompje: et voilà!

Het idee achter deze shampoo is net hetzelfde als bij het moederproduct - de Mythic Oil: licht, maar gevoed en gezondhaar. Wie niet genoeg heeft aan een verzorgende olie, kan het haar dus verder behandelen tijdens het wassen.  Ik had het al eerder over olie in shampoo in deze review over de Shampoo met Camille -en Arganolie van Garnier. Ik was daar toen erg tevreden over, maar in vergelijking met de Mythic Oil Souffle d'Or Shampoo, is de lijn van Garnier haast onbelangrijk. Harde woorden ja, maar de feiten tonen aan dat ik niet overdrijf. Mijn haar heeft er in geen tijden nog zo goed uitgezien! Bovendien voelt het ook zacht aan en heb ik de indruk dat het heel wat gezonder wordt.
Het is overigens niet zo dat er echt chunky glitters in je haar zitten. Deze zorgen enkel voor extra glans :)
Naast deze shampoo uit de Mythic Oil lijn, test ik eveneens de conditioner en het makser. Kwestie van het helemaal af te maken hé :)

Het enige minpunt aan deze lijn, is de prijs. Voor deze prijs koop je een fles Philosophy shampoo van een halve liter. Tja, kwaliteit komt met een prijskaartje zeker? Ik maak in elke geval graag een opoffering voor een mooie, verzorgde coupe :)

Gebruik jij wel eens een shampoo met olie?
L'Orèal Mythic Oil Souffle d'Or Shampoo 250 ml €18.50 - Te verkrijgen bij je L'Orèal Kapper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie