woensdag 28 augustus 2013

Lancôme | Visionnaire LR 2412

Nu ik mijn vette en onrustige huid min of meer onder controle heb, stoot ik op een nieuw probleem: poriën. Gigantische poriën. Die zijn er natuurlijk altijd al geweest, maar nu ik geen minder pukkeltjes heb, lijken ze plots meer op te vallen. Gelukkig zijn er ook voor dit soort problemen oplossingen, dus trok ik naar de dichtstbijzijnde parfumerie met de vraag of zij me konden helpen. Wanneer het aankomt om middeltjes tegen onzuiverheden en pukkeltjes weet ik ondertussen wel wat ik nodig heb, maar dit was een heel nieuw probleem voor mij. Hulp van pro, was dus meer dan welkom. En ik moet het toch even zeggen: ik werd die dag erg goed geholpen! Herinneren jullie je nog mijn 'Brief aan de gemiddelde verkoopster van de gemiddelde parfumerie'? Die dag werden al mijn gebeden aanhoort, met als resultaat het 'Lancôme Visionnaire LR 2412' serum...
De verpakking van dit serum, mag er in elk geval wel wezen. Het pompflacon is turquoise en van hard plastiek in combinatie met metaal. Door het strakke desing oogt het erg luxueus. Akkoord, het is misschien een grote verpakking voor de hoeveelheid serum, maar dat stoort me niet echt. Wat ik wel jammer vind, is dat je niet kan zien in hoever je het serum al op hebt en hoeveel er nog inzit. Op een dag zal het op zijn en ik zal helemaal uit de lucht vallen :(

Het serum zelf is erg licht, vloeibaar en smeert heel makkelijk open. Meer zelfs: hij heeft haast een waterachtige structuur wanneer je hem op je huid smeert! Hij heeft ook een subtiele citrusgeur die ik fris en prettig vind. Dit serum laat geen vet laagje na en is ook niet heel voedend, maar net goed. Nu het wat warmer is, draag ik deze 's ochtends 'puur', dus zonder een dagcrème erbij.

De Visionnaire zou helpen bij het vervagen van vlekjes, verkleinen van poriën en het verdoezelen van andere oneffenheden. Ondertussen gebruik ik het serum ongeveer een anderhalve maand dagelijks. Hoewel ik het vooral deed om mijn poriën minder zichtbaar te maken, was ik ook erg dankbaar dat de kleine vlekjes -van de zon- zouden vervagen. Wat dat laatste betreft ben ik in elk geval zeer tevreden! Na een drietal weken waren de vlekjes al fel verminderd!
Wat mijn poriën betreft was ik aanvankelijk minder enthousiast. Toen de vlekjes vervaagden, ging ik ook meer letten op m'n poriën. 'Niets verandert!' dacht ik eerst, maar toen ik echt heel dichtbij kwam, zag ik duidelijk dat een groot aantal poriën wel verkleind was. Helaas zijn er ook nog een groot deel poriën heel erg zichtbaar, maar er is wel degelijk beterschap te merken. Al zou ik persoonlijk toch net iets meer en iets sneller resultaat willen...

Ik had meer verwacht van dit serum en ik zal het ook niet opnieuw kopen. Ik verkreeg immers niet het gewenste effect -kleinere, minder opvallende poriën-, maar ik ben wel blij dat mijn 'zonnevlekjes' verdwenen zijn. Uiteraard gebruik ik het wel gewoon op. What doesn't kill you... ;)

Heb jij last van grote poriën? Zo ja: wat zijn jouw tips?

Lancôme Visionnaire LR 2412 serum € 62.10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie