zaterdag 10 augustus 2013

Dior | Cheek Cream 'Bikini'

Ik hou van cream blush en ik hou van Dior. Wanneer Dior dus met een 'Cheek Cream' op de markt komt, ga ik onmiddellijk van "Hebben! Hebben! Hebben!". Een cream blush is namelijk zoveel fijner dan een poeder blush -al gebruik ik dat ook regelmatig hoor. Doordat je hem in je huid / foundation kan blenden, oogt het erg natuurlijk. Als een soort 'glow' van binnen uit. Combineer dat met een vloeibare highlighter -check mijn favoriet!- and your good to go. Hoewel Dior slechts vier kleuren ter beschikbaar stelt, was mijn keuze snel gemaakt: 'Bikini' it is! 
Niet alleen heeft de kleur 'Bikini' een heerlijk zomerse naam, maar de kleur is me ook echt op het lijf geschrijven. Koraaltinten of een oranje gloed op de wangen, da's niets voor mij. Maar deze hevige frambozen-roze kleur lijkt wel gemaakt voor mij. Alsof ze bij Dior ooit de tijd zouden nemen om voor mij een product te ontwikkelen!

 

De verpakking is vrij simpel en clean. Zoals dat meestal gaat met een cream blush, krijg je een 'potje' met daarin het product. Het glazen potje heeft een zwart deksel met daarin de zilverkleurige initialen 'CD'. 

 

Al van bij de eerste aanraking is duidelijk dat het om een erg romig -maar niet vettig!- product gaat. Later zal blijken dat deze structuur hemels is, voor het aanbrengen en het blenden.
Ik had gehoopt op een redelijjk goede pigmentatie, maar dat een product zo hevig gepigmenteerd kon zijn, dat had ik niet zien aankomen. Check die swatch! Veel beter wordt het niet!

Ga nu niet meteen denken dat de kleur er zo moet uitzien op je wangen.  'Trop' is 'teveel' hé! Hou termen als 'opbouwen' en 'blenden' dus goed in het achterhoofd wanneer je de cheek cream aanbrengt. 

 
Sinds ik deze cheek cream heb, gebruik ik hem dagelijks met veel liefde en plezier! Wie opzoek ik is naar een degelijke cream blush en ook houdt van een luxe verpakking, is bij Dior dus aan het goede adres.

 
Hou jij van cream blush of verkies je toch eerder een blush in poedervorm?

 
Dior Cheek Cream 'Bikini' €29.72

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie