maandag 26 augustus 2013

Bourjois | Green Fizz


De nagellakliefhebber in mij komt weer helemaal aan z'n trekken de laatste tijd! New in: Green Fizz van Bourjois. Om eerlijk te zijn bezit ik niet zoveel groene lakjes. Dit was voor mij meteen een geldig excuus voor een nieuwe aankoop. Green Fizz is trouwens geen gewoon groen lakje, het is hevig, fel, -bijna neon!- groen lakje. Ik had het al eerder over neon nagellak -dat lees je hier!- dus elke kleur die ook nog maar in de buurt komt, is erg geliefd. Meet my new friend: Green Fizz!
Niet alleen is Green Fizz één van de weinigen groene lakje in m'n stash, het is ook het eerste van Bourjois. Ik heb niet zoveel met Bourjois, zie je. Bij één van mijn zeer zeldzame bezoeken aan de Bourjois counter, viel dit lakje me dan ook onmiddellijk op.


 De eerste indruk van de Bourjois nagellak is zeer positief. Hoewel ik erg schrik van het lange handvat en het korte borsteltje, lakt dit systeem erg aangenaam. Het korte borsteltje is rond afgesneden en past net goed op m'n nagels.
Ook de formule van de nagellak zelf is erg aangenaam. Ik krijg geen streperig effect en in principe heb je genoeg aan één laagje, maar voor een mooier effect kies ik altijd voor een tweede laagje. De verpakking geeft aan dat je een gel-effect zou krijgen, maar meer dan een shiny effect is het eigenlijk niet.
Deze lak hoort trouwens ook in één seconde te drogen, maar daar is eveneens weinig van te merken. Hij droogt wel iets sneller dan het doorsnee lakje, maar dus zeker niet één seconde :D
De kleur zweeft ergens tussen grasgroen, mintgroen en neon groen en schreeuwt zomer! Heerlijke kleur vind ik het !

Ook over de houdbaarheid niets dan goeds: na ongeveer vier dagen kreeg ik de eerste chip, waarna ik er gelijk alles afhaalde. Als er iets is waar ik echt niet tegen kan, is het wel gechipte nagellak :)

Je hoort het, ik ben erg enthousiast over Green Fizz van Bourjois! In de toekomst zal ik dan ook meer letten op wat ze verder allemaal te bieden hebben. En dan vooral wat nagellak betreft ;)
Hoe is jouw ervaring met de nagellak van Bourjois?
Bourjois 1 Seconde nagellak 'Green Fizz' € 7.95

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie