maandag 15 juli 2013

Shoppen | & Other Stories

Ik ben niet echt een modemeisje -als ik mijn maat vind in iets, ben ik al tevreden!- dus ik heb wel degelijk een excuus om nog nooit van '& Other Stories' gehoord te hebben. Blijkbaar werd het zusje van H&M eerder dit jaar geboren, maar ik vermoed dat ik op dat ogenblik even onder een steen leefde. Toen ik enkele weken geleden toevallig de webshop van & Other Stories openklikte, was ik meteen super-enthousiast. Zowel de look van de webshop als van de aangeboden artikelen is helemaal mijn ding. Je zou het kunnen omschrijven als 'casual chique' en het "other stories" concept bevalt me bijzonder goed!

Aangezien ik bij mijn eerste virtueel bezoek niet echt wist waar eerst te kijken, was ik gewoon in het wilde weg aan het rondklikken. Na enige tijd viel me op dat elk item deel uit maakte van een 'verhaal'. Bij elk item kan je alle andere items van het verhaal/de look zien en zo -zonder veel nadenken- een hele look bij elkaar shoppen.

Hoewel & Other Stories ook onder de H&M group valt, is het verschil toch groot. Niet alleen is de stijl van & Other Stories gesofisticeerder en de doelgroep iets volwassener, ook de prijsklasse iets hoger. Geen paniek: het is allemaal nog verry betaalbaar.
Ik shopte geen kleding -aangezien ik een kleine maat heb en niet goed weet hoe groot de maten vallen- maar wel enkele leuke tasjes.
Sunrise Print Shopper - €35 €18
Mijn doel was om een standtas te shoppen en deze had ik dan ook al snel gevonden.
Deze transparante shopper met hippe kleuroverloop schreeuwt zomer! Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn zonnebril & zonnebescherming het er erg gezellig zullen hebben.

 
Sunrise Print Purse €15 €8
Ik viel ook nog voor een ander 'part of the story', namelijk dit bijpassende portemonneetje. Op de website wordt dit omschreven als een 'purse', maar de afmetingen deden me vermoeden dat het in werkelijkheid niet echt een purse was. Deze vind ik erg handig om mijn telefoon en wat geld in te doen wanneer ik naar het strand ga.
Tropical Print Purse €9 €5
Tot slot bestelde ik nog een 'purse', maar ook deze valt te klein uit om echt als 'purse' gebruikt te worden. Dit had ik stiekem wel gehoopt, aangezien ik dit tasje met heerlijk tropische print wil gebruiken als toilettasje.


De service van de webshop van & Other Stories is echt top! Er wordt een levertijd van 2 werkdagen beloofd en dat was ook effectief zo: ik bestelde zaterdag en dinsdagavond had ik het pakketje de giant doos. Alles was netjes ingepakt in bubbelplastiek en metalen details -zoals de goudkleurige rits van het tropische toilletzakje- werden voorzien van extra papierenbescherming.
Ik vond ook nog een sample van een bodywash. Kleine verrassingen als deze maken bestellingen natuurlijk nog leuker. Als ik het goed begrepen heb, kan je zelf kiezen welk sample je ontvangt, maar dat was me bij het plaatsen van de bestelling dus nog niet helemaal duidelijk. & Other Stories heeft trouwens een heel uitgereid beautygamme dat zowel skincare als cosmetica bevat, maar dat liet ik voorlopig even voor wat het was.
Voor een bestelling vanuit BelgiĆ« betaal je €6 euro. Dit bedrag vind ik goed te doen, aangezien ik daarvoor toch een degelijk service kreeg.
Kende jij & Other Stories al?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie