woensdag 17 juli 2013

Rituals | Nail Varnish 'Rebel Rose'

Wanneer ik aan Rituals denk, denk ik automatisch aan heerlijk geurende skincare en rustgevende spa treatments. Ik probeerde dan ook nooit eerder cosmetica of nagellak van Rituals. Toen ik een nagellakje in m'n goodiebag vond bij de opening van de Flagshipestore in Antwerpen, was ik dan ook aangenaam verrast. Al moet ik zeggen: ik heb al spannendere nagellakjes gezien. Dit kan meteen verklaren waarom ik er zelf nooit eerder naar greep. Onder het motto "Never judge a book by its cover", ging ik de uitdaging aan.
 
Zoals ik al zei: het ziet er allemaal niet zo spannend uit. Het flesjes doet me onmiddellijk denken aan een de nagellak van Catrice, met dit verschil dat het 'dopje' nu een metaal-bruine kleur heeft.
De kleur zelf 'Rebel Rose' vind ik dan weer wel geslaagd: deze kleur oogt lief, maar heeft bijna iets neon roos.
 
Het borsteltje is redelijk dik en lakt makkelijk, maar de lak maakt het weer iets moeilijker om niet buiten de lijntjes te kleuren. Normaal gezien smos ik niet zoveel tijdens het lakken, maar door de dunne formule van deze nagellak, komt er toch vaak nagellak aan mijn nagelriemen. Na het opruimen van alle overtollige lak ziet mijn manicure er zo uit:
 
 
Niet mis, maar waar is dat neon roze naartoe?! Op de één of andere manier ziet de kleur er helemaal anders uit op m'n nagels. Van roze naar rood in enkele seconden: het kan.
Helaas ben ik niet zo blij met deze metamorfose. Hoewel rode nagels erg classy zijn, vind ik het ook veel te streng staan bij mij. Je zal me zeker neit horen zeggen dat het een lelijke kleur is -ver van!- maar ik vind hem gewoon minder bij me passen. Minder dan de roze kleur in het flesje in ieder geval.
 
Hoewel dit nagellakje van Rituals me niet echt teleur stelt, kies ik in de toekomst toch opnieuw voor meer 'gespecialiseerde' merken en doe ik me er verder te goed aan hun heerlijke skincare producten.
 
 
Koop jij wel eens cosmetica of nagellak bij Rituals?
 

Rituals Nail Varnish 'Rebel Rose' €10

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie