vrijdag 5 juli 2013

Rituals | Laughing Buddha "Touch Of Happiness"

In mijn verslag van de opening van de nieuwe Rituals winkel in Antwerpen, konden je al zien dat er twee producten of de Laughing Buddha lijn in de goodiebag zaten. Een van die producten was de Touch Of Happiness Body Cream. Al op tijdens de treinrit van het event naar huis, had ik het moeilijk om niet de hele tijd aan de pot te ruiken. Want oh god : de combinatie van Sweet Orange en Sandel Wood blijkt heerlijk te zijn!

 
Je moet er een beetje voor zijn, voor deze Buddha geur. Want Touch Of Happiness is echt een Oosterse, kruidige geur. And I just can't stop smelling it! Serieus, telkens ik me er in mee inwrijf, snuffel ik de hele dag aan m'n arm! De geur blijft ook best lang hangen, maar is niet overheersend. Ik herhaal: heerlijke geur!
 

Voor je die heerlijke geur kan waarnemen, moet je natuurlijk de verpakking openen. De gigantische oranje pot van 200g, wordt afgesloten met een 'rose gold' deksel. Het oogt wel chique, vind ik. Het ziet er ook best zwaar uit, terwijl de verpakking gewoon uit hard plastik bestaat. Handige verpakking - niets op aan te merken :)
 
De term 'body cream' is hier zeker op z'n plaats. Het is namelijk niet echt een body butter (zoals bijvoorbeeld van The Body Shop), maar het is zeker ook geen lotion. Eerder ergens daartussen. Zoals een cream :)
Een erg rijke cream wel te verstaan. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om je hele lichaam mee in te wrijven. De cream smeert makkelijk uit en trekt snel in. Gedurende de hele dag blijft mijn huid goed gehydrateerd, al hebben mijn benen -├╝berdroog!- 's avonds toch een opknapper nodig.
Oh zei ik al dat het hemels ruikt?
 

Yup, Touch Of Happiness doet zijn naam zeker eer aan: ik word er echt helemaal gelukkig van!
 

Hoe vind jij de Laughing Buddha lijn van Rituals?
 

Rituals Laughing Buddha "Touch Of Happiness" €15.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie