zondag 21 juli 2013

Revlon | Super Lustrous Lipgloss 'Peach Petal'

Naast 'Orgasm' en 'Albatros' zal de lipgloss 'Turkish Delight' één van de meest gehypte producten van Nars zijn. De kans is groot dat reality ster Kim Kardashian mee aan de basis ligt van dat succes, aangezien zij dol zou zijn op de kleur. Toegegeven: zo'n peachy nude kleur weet ik ook wel te smaken. Helaas is niet iedereen er zo enthousiast over, dus ik ging op zoek naar een dupe en vermeed zotte kosten. Place to be als je op zoek bent naar een goede dupe? Temptalia's dupe list! Met enkele muisklikken heb je een ruime keuze van dupes voor het product dat jij zoekt. Zo kwam ik terecht bij 'Peach Petal' van Revlon.

Waarom ik deze kleur zo mooi vind? Hij is nude, maar niet gewoon transparant -ik haat transparante lipgloss! Hij is licht peachy en bijna gelijk aan m'n huidskleur. Inderdaad, de perfecte nude kleur!

De verpakking van vind ik dan weer minder mooi. Het oog niet modern, niet chique, eerder een beetje truttig. Maar goed, ik ben erg moeilijk wanneer het daar op aankomt.
Een belangrijker onderdeel is de aplicator. Dit cilindervormige dingetje werkt wel handig maar -zoals je misschien al weet- opteer ik voor een hartvormige aplicator. Niet dat ik moeilijk wil doen hoor ;)
Een groot pluspunt is de geur van 'Peach Petal': je ruikt namelijk echt perzikjes. Niet overdreven natuurlijk, maar lekker subtiel en erg aangenaam.
En de kleur?

Die bevalt me erg goed! Ik zei het al eerder: dit is voor mij de ideale nude kleur! Ook de textuur vind ik erg fijn. Ja hij trekt wel een beetje in de lijntjes, maar dat zie je enkel van heel dicht bij.
Vrees niet voor plakkerige toestanden, beste lezer. Niet met deze lipgloss! 
De meeste lipglossjes moet je om de paar uur bijwerken en helaas is deze lipgloss geen uitzondering op de regel. Gelukkig ben ik daarin niet te moeilijk ;)

Ik ben zeker zo blij met deze dupe van Turkish Delight als met the real deal. Vooral omdat ik nu maar half zoveel betaald heb #budgetbaby
Hou jij van nude lipgloss?
Revlon  Super Lustrous Lipgloss 'Peach Petal' €10.50
o.a. te koop bij Galeria Inno

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie