woensdag 31 juli 2013

Random | Instagram Diary #015

Vandaag is het 31 juli. Dat wil niet alleen zeggen dat de maand juli er op zit, maar ook dat de maand augustus er aan komt - no sh*t Sherlock! - en dat het tijd is om een overzichtje van de voorbije maand te bekijken. Deze maand had ik een beetje vakantie -ik ging voor een weekje naar onze mooie Belgische kust- waardoor ik uitgebreid van het mooie weer kon genieten. Ook laat ik je enkele leuke dingetjes zien, die ik kocht (in de sale). 

1. &OtherStories Part I - Begin deze maand ontdekte ik &OtherStories. Meer daarover lees je hier. 2.Neon Sales - In de sale kocht ik een tas van Essentiel, teenslippes en een los topje. Allemaal met neon-accenten :) 3. Neon-top-day - Hier zie je de neon roze top meteen in actie :) 4. Cookie-wisdom - Yup, da's m'n nieuwe levensmotto!

5. Yoghurtijs - In het boerengat waar ik woon hebben we helaas geen Froyo of Moochie, maar gelukkig verkoopt de 'crèmekar' die elke avond langskomt wel yoghurtijs :) #yummie 6. Peace x Love & Duckface - geïnspireerd op een zonnige vrijdag :) 7. Flowers by my  BF - Omdat we vier jaar en vier maanden samen zijn, besloot le BF mij in de bloemetjes te zetten. En wat voor een bloemetjes... Gorgeous! 8.Cool down - later die dag gingen we ook met een bootje varen en besloot ik m'n voeten in het water te gooien om wat af te koelen. Heerlijk!

9. Beach Live - Corine de Farme x Lancaster Summer Splash & Neon flipflips = LOVE 10.Smoutebollen! - Want het is kermis :) 11. Armcandy - le BF maakte me ook een armbandje. Ach ja, het is toch wel gewoon lief hé :D 12. &OtherStories Part II - Deze assymetische LBD kon ik gewoon niet weerstaan. Hij bestaat voor 100% uit zijde en was ook iets duurder -€75 is niet abnormaal duur, maar toch meer dan ook doorsnee uitgeef aan een jurk- but I love it!

Hoe was jouw maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie