woensdag 3 juli 2013

Pupa | Chrome Nail Polish in N060

Er was een tijd dat ik ongewone nagellakkleuren fantastisch vond! Groen, paars, blauw... Helaas grijp ik de laatste tijd teveel naar veilige kleuren als roos en zwart, afgewerkt met één of andere gekke topcoat. Toen dit blauwe Pupa nagellak in de brievenbus viel, was ik dan ook aangenaam verrast en besloot ik nog eens 'zot te doen'.
Ik heb al enkele lakjes van Pupa, en daarvan was ik telkens redelijk tevreden! De borsteltjes zorgen ervoor dat je makkelijk kan lakken en ook de formule van de lak zelf, mag er best wezen! Toch heb ik een kleine opmerking -of course I do!
De lakjes kregen geen naam mee, maar een nummer. So not cool! Als deze lak nu 'Smurfette' had gegeten, had ik hem hoogstwaarschijnlijk nog leuker gevonden. Yup!
Hoewel ik toch enkele dagen chipvrij rondhuppelde, besloot ik het er na een drie dagen toch af te halen. Ik heb het namelijk niet zo voor de metalic finish van dit lakje. Althans toch niet voor zo lang :) Wel bijzonder: ondanks de metalic finish, is er geen overdreven streperig effect - iets wat ik eerlijk gezegd wel verwacht had.
 Conlcussie: not bad. Not bad at all !
Hou jij van blauwe nagellak?
Pupa Milano Chrome Nail Polish N060 €6.50 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie