zondag 7 juli 2013

Personal | My New Phone

Een tijd terug kon je op Muffins At Tiffany's in deze tag lezen over mijn telefoon. Op de vraag "Welke telefoon zou je nog willen hebben?" antwoordde ik toen "Een Samsung Galaxy Slll Mini". Et voila: zo gezegd, zo gedaan! Sinds enkele weken ben ik de trotse eigenaar van het eerder genoemde toestel! De Samsung Galaxy Gio die ik voordien had, werkte steeds trager en kreeg er ook nog andere kwaaltjes bij, waardoor ik hem dan toch maar met pensioen stuurde. Deze frisse, fruitige, snelle telefoon, is een waardige vervanger!
 
Om eerlijk te zijn: op het eerste zicht merk je haast geen verschil. De interface en de manier van gebruiken zijn bij beide toestellen vrijwel identiek. Het grote verschil zit 'm in de opslagcapaciteit en het gebruiksgeheugen. Dit heeft dan weer als voordeel dat er meer apps en andere leuke toepassingen op te vinden zijn. 
Zo kan ik nu bijvoorbeeld ook met mijn smartphone praten via 'S Voice'. Op zich gebruik ik die functie niet echt euh...funcitoneel, maar ik vind het wel grappig om er af en toe een conversatie mee te voeren. Wanneer ik bijvoorbeeld vraag of hij me een verhaaltje wil vertellen, vraagt hij er zelf eentje. Het wordt pas helemaal hillarisch wanneer mijn Slll Mini met die van m'n vriend begint te communiceren. Ze geven elkaar dan complimentjes en spreken zelf -ongevraagd!- een woordje Spaans. De nada.
Dit is zo'n verhaal waar je had moeten bij zijn om het echt te snappen denk ik...
 

Je hoort, ik verveel me nog niet onmiddellijk met deze in de buurt!

 
Nog een voordeel van deze upgrade, is de vergrote keuze aan cases! Het aanbod is natuurlijk niet te vergelijken met dat van een Iphone, maar ik wist alvast twee leuke exemplaren op de kop te tikken; 
Ik ga niet ontkennen dat de Stitch-case erg onhandig is, maar check hoe cute hij is!
 
Beide cases zijn soft cases, zodat ze -indien nodig- de schokken goed opvangen.
 

P.S. Met de Samsung Galaxy Slll mini kan je ook gewoon bellen en smsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie