donderdag 25 juli 2013

OPI | Neon Revolution


Heb ik al laten vallen dat ik helemaal into neon ben de laatste tijd? Ik kies dan wel niet meteen voor een neon tasje of iets in die aard, maar een neon accent vind ik helemaal top. Jammer genoeg wil de zoektocht naar de perfecte neon nagellak niet helemaal vlotten. Dan is het geel te groen, het roos te flets. Noem mij een moeilijke/veeleisende/gestoorde vrouw, maar als het op m'n nagels aankomt, moet het perfect zijn. Maar er is hoop! OPI stelt voor: Neon Revolution.Neon Revolution is een set van zes mini's met vier neon tinten: 

Don’t Say It – Yellow It!
Make a statement in this spiked lemonade yellow.

The Time is Pow!
And the color is this fiery orange.

Pink Outside the Box
Wearing this hot pink is your best idea yet!

Blue it Out of Proportion
No I’m NOT overreacting...I can’t live without this cobalt blue!

Vervolgens zit er ook een witte nagellak bij en een topcoat. De witte nagellak kan je uiteraard ook apart gebruiken, maar wanneer je hem onder een neon tint draagt, zal de neon kleur nog meer euh... neon zijn -ach je snapt het wel :)


Vooral Don't Say It -Yellow It! en Pink Outside The Box vallen bij mij erg in de smaak. Blue It Out Of Proportion wil ik ook nog een kans geven, maar dat orangje geval -The Time is Pow!- is niet echt mijn ding. Net zoals alles wat oranje is, dus neem het vooral niet persoonlijk :)

Ben jij gevoelig voor dit neon setje?

Neon Revolution mini set (6x 3,75ml)  € 26,95
Verkrijgbaar vanaf midden augustus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie