donderdag 11 juli 2013

Mineralogie | Lipgloss 'Pink Sapphire'

Ik geef het toe: soms kan ik erg bevooroordeeld naar een bepaald product kijken, nog voor ik er echt iets over las. Zo ging het ook met deze lipgloss van Mineralogie. Toen ik hem uit zijn verpakking haalde dacht ik echt "Oh neen, wat moet ik heer mee doen?!". De kleur was niet echt mijn ding -dacht ik- waardoor ik de transparante verpakking ook een stuk minder leuk vond. Gelukkig gaf ik deze lipgloss toch het voordeel van de twijfel.


Ik schreef al eerder over Mineralogie (Meer over Mineralogie en minerale make-up lees je hier! ) en was er toen best tevreden over. Eigenlijk had ik dus absoluut geen reden om aan te nemen dat dit geen degelijk product zou zijn.


Laten we beginnen bij het begin: de verpakking.
Daarover valt eigenlijk niet veel te vertellen. Zo zijn er immers dertien in een dozijn. En dat bedoel ik niet negatief, dat is gewoon een vaststelling. Loop maa eens door Kruidvat of Ici Paris XL en weet me dan te vertellen hoeveel lipglossjes er in een transparante eenvoudige huls zitten. Inderdaad: dat zijn er genoeg!
Handige aan die trasparante hulzen, is dan weer dat je onmiddellijk de kleur van je product ziet en in hoevere je het al hebt gebruikt.
Vervolgens wil ik het even over de applictor hebben.
Zelf ben ik niet zo gek op lipgloss uit een tupe of lipgloss met een borsteltje/penseeltje. Deze sponsapplicator daarentegen: I love it! Hij heeft ook precies de juiste grootte. Misschien dat de vorm nog even kan herbeken worden, zodat deze kegelvorm kan ingeruild worden voor een hartvorm? Maar goed, op zich ben ik hier wel blij mee.
Niet helemaal onbelangrijk bij een review over een lipgloss: de lipgloss!
Een snelle swatch op m'n hand verrasste me aangenaam: hier zit namelijk echt veel pigment in! Niets zo erg als een transparante gloss die haast geen kleur afgeeft! Gelukkig behoort 'Pink Sapphire' niet zo'n lipgloss. De naamkeuze van de kleur, vind ik trouwens erg interessant. Zelf zou ik er niet in slagen een andere naam te bedenken -en dat is niet alleen omdat ik daar geen talent voor heb! De lipgloss is namelijk rood, maar er zit ook wat goud en roos in... En glitter. Veel glitter en veel gloss. Maar al bij al best een draagbare kleur. Zelf bij mij!
Nog een pittig detail wat betreft de geur/smaak van deze minerale lipgloss: it's one big minty party!!! Indien je niet van munt houdt, zal je deze waarschijnlijk niet zo aangenaam vinden... Zelf vind ik het wel iets fris hebben, waardoor het me totaal niet stoort.
Wat ik ook wel fijn vind, is dat hij niet plakkerig is en toch goed blijft zitten. Best een zeldzame combinatie bij een lipgloss.
Ik zeg opnieuw 'ja' tegen Mineralogie en 'ja' tegen deze lipgloss!
Gebruik jij wel eens minerale make-up?
Mineralogie lipgloss in 'Pink Sapphire' €25.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie