vrijdag 19 juli 2013

Lush | Sea Spray

Hooray, hooray it's a sunny sunny day! Niemand heeft zin om 's ochtends veel tijd te besteden aan een hippe haartooi in een ondragelijke warme badkamer. Mijn go-to look deze zomer is dan ook a) een paardestaart -geen punten voor orinaliteit, I know- b) beach hair. In mijn wishlist voor deze zomer, kon je al zien dat de 'Surf Spray' van Bumble&Bumble welkom was. Toevallig viel ik enkele weken geleden op de 'Sea Spray' van Lush. Die heeft hetzelfde effect, maar het grote verschil zit 'm in de prijs.


Het zal geen grote schok zijn als ik je zeg dat de Sea Spray in een zwarte spray flacon zit van stevig plastiek. Op zich heb ik daar niet echt een probleem mee, maar nu er al wat meer producten van Lush in m'n badkamer staan, zorgt die standaardverpakking wel eens voor verwarring.

De instructie op de verpakking raadt me aan om het product op m'n handen te spray en het product vervolgens in m'n haar te kneden OF de Sea Spray rechtstreeks in m'n haar te spuiten. Ik kies voor 'optie b' :)
Het eerste wat me opvalt is de geur van de Sea Spray. Hij ruikt namelijk echt heerlijk en zee-ish. Minus de geur van rotte vis. Fris en vakantie-achtig dus. Ook helemaal approved by the B-Friend die vond dat m'n haar lekker rook. Al heeft die dat wel vaker met producten die ik voor m'n haar gebruik...

Slap en futloos haar vs. Lush Sea Spray

Zelf verwacht ik vooral een beach-hair effect -je weet wel: wild en ontembaar-, maar ik zou er blijkbaar ook volume van krijgen.
Al een geluk dat ik daarop niet te veel hoopte, want echt 'volume' krijg je er niet van. Toch niet bovenaan je kruin, zoals je eerst zou vermoeden. Misschien komt het doordat mijn haar te zwaar is? Je ne sais pas!
Maar wild en ontembaar? Yes sir! Zoals dat hoort bij beach hair, is mijn haardos nu stug en zijn er hier en daar een soort 'klitten' ontstaan. Geen nood: deze zijn er op een pijnloze manier terug uit te kammen!
Of ik het gewenste effect kom bekomen? Ja zeker! Al heb ik wel het idee dat het mijn haar ook ietsje snel vetter maakt. Maar goed, na een dagje strand, moet je haar ook nodig gewassen worden, toch?
Hou jij van 'beach hair' of heb jij liever totale controle over je lokken deze zomer?
Lush Sea Spray Hair Mist €17.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie