dinsdag 23 juli 2013

L'Orèal Professionnel | Mythic Oil

Droog haar, gespleten punten: plezant is anders! Vooral in de zomer, wanneer zon, zee en strand je lange lokken extra uitdrogen is een goede verzorging meer dan welkom. Ik greep dan ook naar wat -volgens diverse bronnen- bestempeld wordt als het reddingsmiddel, de ultieme verzorging, voor droog of beschadigd haar. Kan je het al raden?Natuurlijk kan je het al raden, het staat in de titel van deze post!
 
De Mythic Oil van L'Oréal is al jaren een cultproduct in beautyland. Deze haarolie zorgt niet alleen voor een degelijke voeding, maar voorziet je lokken ook nog eens van een prachtige glans. 
 
Ik zou ik niet zijn, als ik niet even de verpakking onder de loep zou nemen.
De slanke pompflacon voorzien van een gouden gloed -ik weet niet zo goed hoe ik dit anders moet verwoorden- zit in een witte kartonnen verpakking met een elegant cut-out patroon. Ergens vind ik het haast zonde om de verpakking weg te gooien, maar helaas neemt het op deze manier teveel plaats in.
Uit mijn gesofisticeerde beschrijving van de flacon, kan je waarschijnlijk afleiden dat ik deze ook niet echt lelijk vind. ;)
 

Zelf gebruik ik telkens twee pompjes Mythic Oil voor mijn gespleten puntjes. En ik merk het verschil heel duidelijk! Dankzij avocado-olie en druivenpitolie ziet mijn haar er niet beter uit, het voelt ook gewoon beter! Lekker zacht en alles :)
Er wordt aangeraden deze olie voor het föhnen te gebruiken, maar ik gebruik deze net voor ik m'n haar was. Zo is m'n haar al extra beschermd tegen de hitte van het water.
Bovendien ruikt het ook heerlijk: voorzichtig kruidig, maar ook een beetje zoet.
Samengevat: topproduct!
 

Ik ben momenteel de 'Souffle d'or' shampoo aan het testen uit de Mythic Oil lijn en ook de conditioner staat hoog op m'n wishlist. Verwacht je dus maar aan meer reviews met als keywords 'Mythic Oil' en 'fabulous'.
 

Gebruik jij wel eens een haarolie?
 

L'Orèal Professionnel Mythic Oil €24.60

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie