maandag 1 juli 2013

Garnier | Ultra Doux Argan & Camille Olie

Iets minder dan een maand geleden kocht ik een nieuwe shampoo en een nieuwe conditioner. Ondertussen is de shampoo al voor meer dan de helft op! Iets wat toch wel redelijk uitzonderlijk is voor mijn doen. De reden daarvoor? "Dat hij zo lekker ruikt!" Althans, dat is wat mijn vriend antwoordde, wanneer ik hem vroeg waarom hij de helft van de fles in bij zijn badwater had gegoten. Blijkbaar bezitten onze mannelijke soortgenoten niet het vermogen om etiketten van flessen te lezen om zo te ontdekken dat het niet om badschuim gaat. Maar bon, mijn punt is wel duidelijk denk ik: deze lijn met Argan en Camille Olie uit de Ultra Doux reeks van Garnier, ruikt heerlijk!

 
Toen ik een heel klein meisje was, waste mijn moeder mijn haar met veel liefde, maar ook met Ultra Doux met perzik. Ik zie de reclame van die kindjes die op een rijtje zaten en elkaars haar wasten en kamden, dan ook nog levendig voor mij. Oh, jeugdsentiment. Toen ik onlangs op zoek was naar een nieuwe shampoo dacht ik "Waarom ook niet?!" Al heeft mijn haar twintig jaar later wel wat meer voeding nodig dan 'toen ik een heel klein meisje was'. De variant met Argan Olie, leek me daarom wel de moeite. Ik nam meteen ook de conditioner mee. Als we dan toch bezig zijn :)
 
Zoals ik al zei: het spul ruikt heerlijk! De geur doet een beetje Oosters aan en ik moet ook een klein beetje denken aan de Patchouli lijn waarmee Kneipp vorig jaar op de markt kwam.
 
De structuur van de shampoo en van de conditioner is vrij standaar. Daar valt dus weinig op aan te merken. Beiden zijn gewoon erg creamy en de shampoo schuimt heerlijk eens je je haar begint te wassen. De conditoner breng ik onmiddellijk na het wassen aan op de lengtes van mijn haar. Enkele minuten laten zitten, grondig uitspoelen en föhnen maar -ja daartussen natuurlijk ook nog kammen enzo hé! Het resultaat? Een zijdezachte glanzende coupe!
Het is ,zonder gezever, echt lang geleden dat mijn haar zo zacht aanvoelde nadat ik het thuis gewassen had. Zelfs op dag twee ziet mijn haar er nog steeds stralend uit - wat toch ook een hele prestatie is.
 
Hoe wel ik de laatste tijd eerder voor luxe en high-end producten kies, ben ik toch head over heals met deze cheap-ass shampoo. Zegt ook genoeg zeker?
 
Wat is jouw favoriete shampoo?
 
Garnier Ultra Doux Argan & Camille Olie Shampoo €2.39
Garnier Ultra Doux Argan & Camille Olie Conditioner €2.39

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie