dinsdag 11 juni 2013

YSL | Rouge Pur Couture Vernis A Levres "Aquarelle Beige"


Toen ik me enige tijd geleden een Glossy Stain van YSL aanschafte, voorspelde ik het al: er zouden er nog volgen. En ja: ik bezweek intussen ook voor een nudekleurige versie van het fantastische product. Ergens twijfelde ik wel: mijn eerste aankoop was frambozenroos en stainde daarom heel mooi. Oh, the pretty!Maar zou de werking bij zo'n lichte kleur wel hetzelfde zijn? There's only one way to find out...
Deze nude/peachy tint werd 'Aquarelle Beige' gedoopt. Even vreesde ik dat hij misschien iets te beige zou zijn -niet goed!-, maar dat is gelukkig niet het geval. Hij zorgt helaas ook niet echt voor een nude effect. Beetje een bummer, maar echt ontevreden over het resultaat ben ik niet. Hij heeft een soort 'my lips but better' effect: mijn lippen zien er zachtrose uit, met een langhoudend glossje. Langhoudend, maar helaas niet zoals het zou moeten zijn. Mijn vermoeden werd bevestigd: echt stainen doet deze lichte kleur niet. Wat niet helemaal onlogisch is, gezien de lichte kleur die 'Aquarelle Beige' is.Of ik deze Glossy Stain daarom helemaal afschrijf? No way Jozé! Er zijn namelijk nog een aantal reden waarom ik deze wel fijn vind. De kleur is bijvoorbeeld prachtig en de geur -een beetje peachy en fruitig, zoals alle YSL lipproducten BTW- is hemels! Bovendien vind ik hem ideaal als een soort dagelijkse gloss. Al bij al blijft hij toch een zestal uur goed zitten -yup, zelf als je eet en drinkt- wat eigenlijk feitelijk toch niet zo slecht is. Oh, and did I mention it looks gorgeous?!


Hou jij van een nude gloss op je lippen?


YSL Rouge Pur Couture Vernis A Levres "Aquarelle Beige" €29.70

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie