maandag 3 juni 2013

YSL | Marrakesh Sunset Palette

Toen ik enkele jaren geleden tijdens de solden een YSL lipstick opviste uit de bak met de koopjes... toen is het begonnen, mijn obsessie met dit merk. Sindsdien ben ik gek op hun lipproducten! Het moest er m.a.w. van komen: vroeg of laat zou ik ook de rest van het assortiment en de collecties leren kennen. En waar dan beter te beginnen met de zomercollectie :)
Een zonsondergang in Marrakesh heb ik nog nooit meegemaakt, maar het schijnt prachtig te zijn. Althans, als ik de interpretatie van Yves Saint Laurent mag geloven. De Franse modeontwerper bracht een groot deel van zijn leven door in de Marrokaanse stad, waardoor het niet al te verwonderlijk is, dat er nu ook een palette aan de plaats gewijd wordt. Het Marrakesh Sunet Palette bevat dan ook typische zomerkleuren, waardoor het -naar mijn mening- absoluut een musthave is voor de komende maanden. Waarom? See for yourself!
Dat de verpakking drop-dead-georgous is, had je waarschijnlijk wel verwacht :D De vijf oogschaduws zitten in een compact goudkleurig doosje. Aan de bovenzijde staat het 'YSL'-logo en een soort organisch patroon. Classy and pretty, maar ook gewoon handig. Aan de binnenzijde dit trouwens nog een spiegeltje.
Het Marrakesh Sunet palette bevat zowel warme als koele kleuren en biedt een waaier aan mogelijkheden. Mijn favorieten zijn de paarse en de bruine kleur. Al is de highlighter (midden) ook niet mis. Alle tinten bevatten trouwens een shimmer, wat ik zo nu en dan zeker fijn vind. Het is dan ook een zomers palette, dus dan mag dat wel :)
swatches zonder oogschaduwbasis
De pigmentatie van de oogschaduws is niet om van achterover te vallen, maar ik merk wel dat de kleuren mooi op te bouwen zijn. Je moet dus een kleine inspanning leveren, maar op zich valt het wel mee.
Wie deze zomer voor een kleurrijke look wil gaan zonder echt 'zotte dingen' te doen, zal dit palette zeker weten te appreciƫren!
Hou jij van Yves Saint Laurent's interpretatie van een zonsondergang in Marrakesh?
YSL Marakesh Sunset palette €64

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie