zondag 9 juni 2013

Rituals | Blossom Water "Cherry Blossom" Body Mist

Dat ik van de lente en de zomer hou, is vast geen geheim meer. Niet alleen omwille van de voor de hand liggende redenen -hello sun and beach!- maar ook omdat ik mijn zoete geurtjes dan weer kan bovenhalen. Feit is dat ik die ook in de winter kan dragen, maar dan vind ik het net iets minder gepast. Maar goed: zomer en zoete geurtjes. Lange tijd had ik een crush op elk parfum dat ook maar iets van vanille in zich had. De laatste maanden heb ik echter een nieuwe liefde -wanneer het op geurnoten aankomt: kers! Toevallig of niet, maar deze lente zijn er al een paar parfums met die exacte geur op de markt gekomen! Denk maar aan de "Cerisier aux papillons" collectie van L'Occitane en aan "Cherry In The Air" van Escada. Rituals heeft al langer een body mist met "Cherry Blossom" in het assortiment en die probeerde ik maar al te graag uit.


Dit 'Blossom Water' zit in een strak glazen flacon dat een groene waas heeft. Geen fancy toestanden, met vele tierlantijnjes of een ongezien ontwerpen, maar da's ook niet echt iets voor Rituals. Het flesjes is wel handig om mee te nemen zo! Bij aankoop zit het strakke flesje trouwens in een gelijkaardige kartonnen koker. Niet speciaal, maar wel leuk :)
Hoewel het gaat om een body mist die "Cherry Blossom" werd gedoopt, is de geur niet 100% kers. Er zit namelijk ook een vleugje musk doorheen, wat voor een verrassend resultaat zorgt. Deze body mist valt dan ook best te omschrijven als een mix van kers en musk en ruikt heerlijk zoet!
Rituals heeft het over een 'body mist' maar ik zou voorzicht een term als 'eau de toilette' en 'parfum' in de mond durven nemen, aangezien de geur toch wel aanwezig is en best lang blijft hangen voor body mist.
Ohja: fangirl over here! Al was dat vast al duidelijk :) Indien je van zoete geuren houd, is dit zeker een aanrader!
Hou jij ook zo van parfums met kers?
Rituals Blossom Water - Cherry Blossom Body Mist €16.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie