donderdag 13 juni 2013

Rihanna | Diamonds World Tour

Exact een week geleden trok ik naar het Antwerpse sportpaleis om daar de superster/diva/showgirl Rihanna aan het werk te zien. Eerlijk gezegd: ik was toch een beetje nerveus. De dag voordien had Riri zich namelijk niet van haar beste kant laten zien: de show begon een uur te laat en zou, naar verluidt, niet echt de moeite zijn geweest. Wait what?!
De BF and I waren ruim op tijd vertrokken: we parkeerden de wagen op de pendelparking in Melsele en namen dan de tram -die bij ons ticket was inbegrepen- naar het Sportpaleis. Nog voor de deuren open gingen waren we ter plaatse. What can I say, ik ben graag op tijd :)
Supportingact van dienst: GTA. De meisjes van Haim stuurden hun kat, waardoor we het dus met de redelijk onbekende DJ's moest stellen. Ik begrijp nu ook waarom we er nog nooit iets van gehoord hebben. En eerlijk gezegd wil ik er niet te veel meer van horen... If you know what I mean.
 
So far, not so good. Stel u voor dat al die kritische recensenten van de boekskes gelijk hadden?!
Ongeveer een half uurtje later -mooi op tijd!- doofden de lichten en steeg het energieniveau van de uitverkochte zaal ten top. Toen enkele seconden later het podium werd onthuld met daarop een geknielde Riri, barste de gekte helemaal los.
En ja: deels klopt het wat er gezegd werd: het kwam een beetje traag op gang, maar na een nummer of twee was het echt een feest. En ja: zoals dat hoort heb ik met elk nummer van het begin tot het einde meegekweeld -tot grote spijt van le boyfriend.
Meezingers als "Don't Stop the Music" deden uiteraard erg goed, maar ook de gevoelige nummers als "Love the way you lie" zorgden voor kippenvelmomenten. Mede dankzij het feit dat Riri zich op die momenten ook helemaal gaf en zich haast kwetsbaar opstelde. Like I said: een waar feest!
Ondanks alle commentaar op het eerste concert, genoot ik met volle teugen van de avond. Na afloop hoorde ik ook iemand zeggen: "Awel ja, ik vond het wel goed." Ik was duidelijk niet de enige die overtuigd moest worden, maar uiteindelijk moest toegeven dat alle heisa rond het concert eigenlijk overbodig was. :)
Zag jij Rihanna ook aan het werk vorige week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie