maandag 17 juni 2013

Random | Muffins at Tiffany's x Social Media

Hallo daar! Het is weer maandag en eerlijk gezegd: dat is niet mijn favoriete dag van de week! Hoogst belangrijk dus om al je favoriete dingen dicht bij je te hebben, zodat je de dag zo comfortabel mogelijk kan doorkomen. Noodzakelijk daarbij is om op elk tijdstip van de dag toegang te hebben tot je favoriete blog -Muffins At Tiffany's dus ;) Het leek me dan ook niet totaal overbodig om nog eens even op een rijtje te zetten hoe je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en de laatste posts van Muffins At Tiffany's. 

Bloglovin

Beginnen doen we met -wat in mijn ogen- de beste en meest gebruiksvriendelijke manier is om verschillende blogs te volgen en te lezen: Bloglovin!
Nadat je een account hebt aangemaakt -wat overigens maar enkele minuten seconden duurt- kan je moeiteloos een onbeperkt aantal blogs volgen. Je kan de verschillende blogs onderbrengen in verschillende categorie├źn, zodat je vervolgens een mooi overzicht krijgt van nieuwe posts. Bovendien is het ook makkelijk als je zelf een blog hebt. Zo kunnen anderen ook jou volgen en kan je makkelijk zien hoeveel mensen jouw blog volgen. 
Muffins At Tiffany's volgen op Bloglovin? Klik hier!

Instagram

Dit is veruit mijn favoriete app! Misschien minder geschikt voor het delen van nieuwe posts, maar voor een kijk achter de schermen is Instagram ideaal! Ik deel er bijna dagelijks foto's en eens per maand plaats ik ook hier een overzicht van mijn nieuwste foto's. 
Muffins At Tiffany's volgen op Instagram? Klik hier!

Twitter
Ik ben geen echt twitter-addict, maar af en toe durf ik wel eens een vreemd hersenspinsel of een verloren geraakte link delen op Twitter. Opnieuw ideaal voor wie houdt van een blik achter de schermen!
Muffins At Tiffany's volgen op Twitter? Klik hier!

Facebook

Het heeft even geduurd voor de Facebook pagina van Muffins At Tiffany's van de grond kwam, maar de laatsten maanden slaag ik er toch in om ze min of meer op regelmatige basis te onderhouden. (Bijna) elk artikel wordt er gedeeld en regelmatig krijg je ook previews te zien. Bovendien wordt elke like erg geapprecieerd :) 
Muffins At Tiffany's volgen op Facebook? Klik hier!

Bovendien kan je alle mogelijkheden om Muffins At Tiffany's hier bovenaan de blog ten alle tijden terugvinden. 

Bon, nu heeft er niemand nog een excuus om niet ten alle tijden op de hoogte te zijn van what's hot and what's not :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie