zaterdag 29 juni 2013

Random | Instragram Diary #014

Howel juni last scheen te hebben van een identeitscrissis en er van uit ging dat het zich net zo goed kon gedragen als oktober, was het best een fijne maand. Ik ging naar het concert van Rihanna, naar de dierentuin en naar opening van de nieuwe winkel van Rituals in Antwerpen. En, niet te vergeten: ik genoot ook van de kleine dingen in het leven, zoals een stel wilde eenden en een zak snoepjes. Ja, dat klinkt als een cliché, maar dat kan mij nu me absoluut niets schelen :D

 
1 + 2 Diamonds World Tour - Ik zag Rihanna in het Antwerpse Sportpaleis en je zal het geweten hebben! Een verslagje kan je hier lezen. 3. Duckfaces - Deze knapperds ontmoete ik tijdens een wandeling in m'n middagpauze. 4. 'Scheef bakkes' - Deze foto nam ik in Plankendael en ik vond het enorm grappig hoe die giraf net zo'n grappig gezicht trok :D
 
5. Candy - Ik heb die middag zo'n heel zakje opgegeten; Ze waren echt te lekker! 6. Rock 'n Roll Pyjama! - Guns 'n Rose pyjama van Primark. Slaapt erg lekker :D 7. Flowers x Rituals - Close-up tijdens de opening van de Rituals Flagshipstore in Antwerpen. Een verslagje en foto's kan je hier vinden. 8. Happy Birthday Dad! - Deze tekst stond op de achterzijde van de verjaardagkaart die ik voor m'n vader kocht.
 
9. Neon dress is neon - Een zeer bijzonder beeld: ik met een jurk. 10. Hello Kitty - Close-up van mijn lieve pluizenbol 11. Bloemen op zondag - Om te vieren dat mijn ouders 25 jaar getrouwd zijn. 12. Halfmoon manicure - Aangezien ik een kluns ben met stikers en tape, maakte ik deze halfmoon maniucre uit de vrije hand. Best nog goed gelukt, neen?
 
Je kan me op Instagram terug vinden onder de usernaam "Muffin Sofie"
 
Hoe was juni voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie