woensdag 5 juni 2013

OPI | My Vampire Is Buff

Witte nagellak is hot deze zomer! Het is fris en vernieuwd en vooral erg elegant. Vrees niet voor het 'Tip-ex' effect, beste dames, je hoeft immers niet voor een grauwe witte kleur te kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie creamy witte kleur, zoals "My Vampire Is Buff" van Euro Central Collection van OPI? Neen, ik kan maar niet genoeg krijgen van deze collectie: ook al ligt ze al een paar maanden in de winkel, ik bleef steeds nieuwe mooie kleurtjes ontdekken :)"Een prachtige creamy witte / creamkleurige nagellak," da's hoe ik deze tint zou omschrijven. Aanvankelijk was ik alles behalve enthousiast over de kleur - Zo plain en random, what were they thinking?! Pas toen ik de kleur echt bij iemand zag, zag ik wat OPI hiermee wou bereiken. Niet alleen is de kleur heerlijk fris en vernieuwend, maar hij verlengd eveneens optisch je nagels -op voorwaarde dat je netjes lakt natuurlijk!
Om een lang verhaal kort te maken: als je me deze zomer ziet, is de kans groot dat ik deze prachtige creamy kleur draag op m'n nagels :)
Dit lakje dekt trouwens verrassend goed voor zo'n lichte tint. Één laagje doet het redelijk, maar twee laagjes zorgen natuurlijk voor een mooier resultaat :)
                                                                                                                   ©OPI
Voor wie dat witte wel ziet zitten en op zoek is naar meer tinten is deze onderstaande foto vast een bron van inspiratie.


Bovenste hand, van duim naar pink:
- Funny Bunny NLH22 Sheer finish
- Alpine Snow NLL00 Opaque creme finish
- Solitare Liquid SandTM finish
- Alpine Snow + Matte Top Coat Matte finish
- Funny Bunny NLH22 Sheer finish


Onderste hand, van pink naar wijsvinger:
- Happy Anniversary! NLA36 Shimmer finish
- Lights of Emerald City NLT56 Iridiscent flakies finish
- Don’t Touch My Tutu! NLT52 Sheer finish
- My Vampire is Buff NLE82 Opaque creme finish


Is het iets voor jou, al dat wit?


OPI Euro Central Collection "My Vampire Is Buff" €14.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie