vrijdag 21 juni 2013

Moodboard | Summer's here!

De zomer is eindelijk begonnen -vergeet de regen even ofzo- dus ik vond een 'summermoodboard' / wishlist niet zo'n slecht idee. Tenslotte is er alweer sprake van enkele cravings en wie zou ik zijn om die niet met jullie te delen?
Eerder deze maand ontdekte ik dankzij een staaltje de heerlijke geur van 'See By Chloé'. Ik kan het moeilijk omschrijven, maar het ruikt gewoon heerlijk fris en vrouwelijk. Momenteel blijft dit echt er een 'droom', daar ik nog een reeks andere parfums op te maken heb. Ja hoor, soms heb ik ook discipline!
See By Chloé 50ml €69.40
Dat Dior met creamblushes op de markt komt, had je vast wel al gehoord/gelezen/gedroomd. Nu het zover is, ben ik natuurlijk volop aan het kwijlen. Ik liet mijn oog vallen op 'Bikini', een mooie koraalkleur met een blauwe ondertoon. hashtag liefde op het eerste gezicht
Dior Cheek Cream 871 Bikini €33
 
Een andere grote, maar o zo onbereikbare liefde: Flamingo! De bestseller uit de "All About Orange" collection van MAC. Onbereikbaar? Uhu, de collectie wordt slechts in enkele filialen (Brussel en Antwerpen) verkocht en online was hij in een mum van tijd uitverkocht. Erger nog: hij zat al in mijn virtuele boodschappentas, maar toen ik wou afrekenen was hij uitverkocht.... meh :(
MAC All About Orange Flamingo €18.50
 
Tussendoor ben ik ook nog steeds gek op highlighters! En welk seizoen is daar beter voor geschikt van de zomer?! Deze hightlighter van Khroma Beauty in de kleur Burnish lijkt me wel wat.
Khroma Beauty Highlighter in Burnish €11.66
 
Ook mijn lichaam kan wat verzorging gebruiken. Het is dan wel geen winter meer -de periode waarin ik dagelijks goed smeerde om niet helemaal te bevriezen en uit te drogen- maar deze body milk met perzikextract van Nuxe wil ik sowiso proberen deze zomer!
Bio Beauté Nuxe Hydraterende Body Melk €15.50
 
Beach hair is een absolute must op vakantie! Vandaar deze 'Surf Spray' van Bumble & Bumble. Meer uitleg is niet nodig veronderstel ik?
Bumble & Bumble Surf Spray €27
 
En tot slot wil ook gewoon comfort. Havaiana's met een leuk panterprintje maken me dan helemaal blij :)
 
Wat staat er op jouw summerwishlist?
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie