zaterdag 15 juni 2013

Etude House | Sweet Recipe Ice-Cream Nail Polish

Denk zomer. Denk ijsjes en denk mintkleurig gelakte nagels. You're lovin' it right? Ik vind het in elk geval een geslaagde combinatie! Dat verklaart waarschijnlijk waarom ik dit lakje van Etude House tot mijn favorieten reken. Allé, kijk nu zelf : hoe cute is die verpakking?! Om nog maar over het schattige kleurtje zelf te zwijgen! Etude House is een Japans merk waar ik wel vaag iets van gehoord had, maar dit is mijn eerste echte kennismaking met het merk. Best wel een aangename ontmoeting!
 
Japanse merken hebben er een handje van weg om verpakkingen van beautyproducten te linken aan schattige hebbedingetjes of andere knuffelbare objecten. Ik vind het dan ook geweldig! Alleen stel ik me dan meteen de vraag wat zo'n merk of zo'n product te verbergen heeft... Is zo'n mindblowing verpakking niet gewoon een afleidingsmaneuver?
Mij hebben ze in elk geval niet liggen! Van het moment dat ik het flesje opdraai, baant er zich namelijk een erg onaangename geur een weg naar mijn fijngevoelig reukorgaan. Een citaat van de BF aangaande de geur : "Is dat nagellak of autolak?" 'nuff said...
 

Eenmaal je de geur aanvaard heb, leer je ongetwijfeld houden van het handige borsteltje. Dit is erg klein, maar werkt wel heel fijn. De formule van de lak op zich mag er ook wel zijn: hij heeft een goede dikte, heeft genoeg aan twee laagjes en laat geen streperig effect na.
De mooie mintykleur met multi-color spikkeltjes englinstertjes, blijft toch een drietal dagen chipvrij. Vervolgens werd ik hem een beetje beu en wou ik iets anders :) Maar op zich: niet slecht!
 

Ik ben best wel te vinden voor dit lakje van Etude House. Wat het pas helemaal af zou maken? Een heerlijke vanille geur :)
 
Dit lakje kocht ik op ebay voor $8.49 bij deze verkoper, al weet ik niet of ze er nu nog verkocht worden. Mits het intikken van de naam kan je nog wel een paar exemplaren vinden.
 
P.S. Meer over nagellak met sprinkels lees je hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie