dinsdag 25 juni 2013

Corine de Farme | Droge Olie Beschermin​g en Bruinen

In het beste geval lees je deze post op je laptop/tablet/smartphone terwijl je ligt te luieren in de zon. Als dat het geval is, hoop ik ook dat je je al hebt ingesmeert met een degelijke bescherming tegen de zon. Nog niet? Foei! Maar geen nood, er is een snelle, goede en budgetvriendelijke oplossing. Corine de Farme komt met een droge olie die je niet alleen beschermt met SPF 30, maar ook nog eens het proces van 'het bruinen' stimuleert. En guess what: ik ben fan!


'Corine de Farme' is misschien niet meteen een merknaam die je bekend in de oren klinkt, maar wat zonnebescherming betreft is het merk zeker niet aan haar proefstuk toe. Het hele zonnegamma van Corine de Farme is dan ook afgewerkt met hun signature scent: de heerlijk exotische geur van het Monoïparfum uit Tahiti. Indien je niet meteen weet hoe dat precies ruikt, kan ik je een kort en krachtig antwoord geven: lekker! Bon daarmee weet je natuurlijk niets, maar het ruikt heerlijk fris en zomers. Daarin onderscheidt deze droge olie van Corine de Farme zich onmiddellijk van alle andere zonneproducten op de markt, die vaak niet zo lekker ruiken.
De droge olie zit in een sprayflacon, wat ik zelf wel handig vind. Tubes vind ik vaak niet zo aangenaam, omdat ik met mijn 'vettige pollekes' dan van het pompje glijd. Bovendien kan je nu ook onmiddellijk op je huid sprayen.
Naast de geur, vind ik ook de formule van de droge olie erg aangenaam. Hij smeert makkelijk uit en trekt vrij rap in, waardoor er de kans op plakkerige huidjes en verdwaalde zandkorrels minder hoog is :)


Ik testte deze beschermende droge olie in de enkele dagen zon die we reeds kregen en was aangenaam verrast! Ik verbrande niet -joepie!- maar kreeg wel een heel mooi kleurtje. Vooral van dit laatste was ik erg geschrokken. Ook al omdat het best snel ging. Na enkele uren kon ik al een verandering vaststellen. Ik zou haast durven spreken van een instant bruin huidje -exclusieve lelijke vlekken!
Zelf verbrand ik niet heel snel, dus spf 30 volstaat voor mij wel. Indien je een gevoelige huid hebt, kan dit te weinig zijn, dus let daar wel voor op!
Zal de droge olie met bescheming deze zomer in jouw strandtas zitten?
Corine de Farme Droge Olie Bescherming en Bruinen SPF 30 €9.99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie