woensdag 19 juni 2013

Bourjois | Volume Glamour Max Holidays Mascara

Begin jaren negentig was blauwe mascara hotter dan hot! Het was dan ook een soort van verplichte make-up bij een nachtje stappen. Aan het begin van de nillies deden blijven een aantal fervente fans trouw aan hun kleurrijke mascara, er zich niet van bewust dat de hype nu eigenlijk echt wel voorbij was. Op een bepaald moment was het ook echt teveel hé. Vooral in combinatie met 'spinnenpoten'. Urhg. Maar zoals dat gaat met trends, krijgen we nu anno 2013 opnieuw te maken met gekleurde mascara! Dankzij Dior en Givenchy kunnen we ons wimpers van een laagje paars, groen, blauw of zelfs geel voorzien. Gelukkig kwam ook het budgetvriendelijke Bourjois met een felle blauwe, mini-mascara.
Ik kan me best voorstellen dat velen onder jullie toch wel een beetje panikeren bij het idee van blauwe mascara. Maar wees gerust lieve lezer: het moet er niet zo fout uitzien als het klinkt. Indien je het combineert met een rustige, weinig kleurrijke look, kan het best classy zijn. De mascara zorgt dan echt voor 'a pop of color'.
Van deze Volume Glamour Max Holidays Mascara verwacht ik eigenlijk vooral kleur. Dat hij krult en/of volume geeft, zou natuurlijk ook mooi meegenomen zijn, maar ik wil vooral kleur. Al beweert de verpakking dat deze ook voor volume zou zorgen.
Het borsteltje is erg standaard: een siliconenborsteltje met een eclipsvorm. Doordat het om een mini-mascara gaat heb je ook veel grip op het borsteltje en werkt hij erg prettig. So far so goed.
Ik wil me al meteen verontschuldigen voor de crappy kwaliteit van de onderstaande foto. Het is namelijk zo dat de blauwe kleur pas echt opvalt bij zonlicht. Helaas slaagde ik er niet in om daar een mooie foto te maken, aangezien ik dan de neiging had om mijn ogen dicht te knijpen :D Vandaar onderstaand geklungel.

Het belangerijkste is echter wel te zien: de blauwe mascara die voor een leuk effect zorgt. In realiteit is die trouwens een stuk meer flashy :) Je ziet ook dat mijn wimpers een mooi krul hebben en iets langer lijken. Best geslaagd vind ik!
Deze mini-mascara in 'Electric Blue' maakt deel uit van de zomercollectie van Bourjois en is dus Limited Edition (lees: als je hem wil, is't moment!)
Ben jij te vinden voor gekleurde mascara of heb je nog steeds trauma's te verwerken uit je kindertijd?
Bourjois Mascara Volume Glamour Max Holidays 53 Electric Blue €7.99

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie