donderdag 16 mei 2013

Random | Beauty News #006

Mei is halfweg, dus is een nieuwe editie van BeautyNews At Tiffany's lijkt me wel gepast. Deze editie is very budgetproof en bevat enkele leuke make-upjes en heerlijk geurende verzorgingsproducten. Behoorlijk summerish allemaal. Het enige wat nu nog ontbreekt is de zomer zelf. Maar ach, laat het niet aan uw hart komen en kijk net als ik rijkhalzend uit naar de komst van deze nieuwe goodies.

 
Kneipp brengt twee nieuwe geuren/lijnen op de markt: 'Amadelolie & Amandelmelk' en 'Vijgenmelk & arganolie'. Waar die eerste de huid vooral zacht maakt, krijg je er bij de tweede nog een lekker geurtje en een voedend effect bij. Zeker aanraders als je het mij vraagt!
Kneipp Douche Creme: €5.95
Kneipp Bad Creme: €9.49
L-R: 014 Magic Earth - 013 Aqua Mystic - 011 Power of Elements
 
NYC verrast ons deze maand met de 'Foil Explosion' lijn. Slechts één laagje NYC Foil Explosion zou zorgen voor een superreflecterende metallic finish waarmee je een verpletterende indruk achterlaat. Ik ben zelf niet al te gek van een metalic finish op m'n nagels, maar ik ben er van overtuigd dat deze lijn bij een groot deel van jullie wel in de smaak zal vallen!
NYC Foil Explosion Nail Polish: €2.49
L-R: 103 Big Screen Kiss - 703 Love At The Movies - 503 Red Carpet Glam
Rimmel voorziet ons dan weer van sparkling lips! De Stay Glossy 3D lipgloss hydrateerd je lippen, blijft tot zes uur zitten en bevat een truckload aan glitter. Opvallende lippen? Check!
Verkrijgbaar vanaf Juni 2013
Rimmel Stay Glossy 3D lipgloss: €9.99
 
Nog meer nieuws van het Rimmel-front! Maak je klaar voor een ware wimperrevolutie. Rimmel introduceert het nieuwste lid van de Lash Accelerator-familie: Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara. Zoals de naam reeds doet vermoeden, zorgt deze voor de illusie van oneindig lange wimpers. De microvezelformule en het unieke gevormde borsteltje verlengen je wimpers en creëren direct een 'wauw-effect'. Bovendien is de 'Endless Mascara' verrijkt met een exclusief wimpergroeicomplex met Procapil. Dat verzorgt en versterkt de wimpers dag na dag en bevordert de natuurlijke groei.
Het klinkt in elk geval veel belovend, vindt u ook niet?
Beschikbaar in 'Black' en 'Extreme Black' vanaf Juni 2013
Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara: €12.99
 
En we sluiten in schoonheid af met L'Occitane. 'Iris Anglique voor een prachtige huid' bevat Angelica uit de Drômestreek -gekend voor de hydraterende eigenschappen- en Iris Florentia uit de Hérault regio -gekend voor de glansverhogende werking.
In deze lijn ontdekken we de 'Essence Sublime', een nieuw Skin Perfecting Serum dat de poriën verkleint en rode vlekken en andere oneffenheden verminderd. Vervolgens maken we ook kennis met de 'Sublime Beauty Cream', de BB Cream van L'Occitane die ons beloofd opnieuw het gevoel van een 'babyhuidje' te creëren.
'Essence Sublilme': €45.00
'Sublime Beauty Cream' beschikbaar in 'Medium' en 'Light': €26.00
Tot zover jullie maandelijkse portie BeautyNews At Tiffany's!
See something yout like?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie