woensdag 8 mei 2013

OPI | The Bond Girls

Eerder deze week plaatste ik al een sneak peek van deze collectie op de Facebookpagina van Muffins At Tiffany's. Ik vond het beeldmateriaal toen op een Amerikaanse site, maar ik had geen idee of wij de lovely 'Bond Girls' ook in ons kleine Belgenlandje mochten verwachten. Niet veel later viel het persbericht in mijn virtuele brievenbus. Hoera! Begin juni liggen "The Bond Girls" ook bij ons in de winkel. Na de klik leer je ze alle zes alvast een beetje beter kennen.
Eind vorig jaar werd het vijftigjarig bestaan van James Bond al uitvoerig gevierd met een heuze collectie -waaronder het collectors item "The Man With The Golden Gun"- maar we zijn duidelijk nog niet uitgevierd. Mij hoor je alvast niet klagen! De tweed Bond-collection is speels, luchtig en helemaal geïnspireerd op "The Bond Girls". Deze tinten zijn trouwens ook allemaal Liquid Sands -meer daarover lees je hier-, goed nieuws voor de liefhebbers van de textuurnagellak dus! De zes meest iconisch Bondgirls leenden hun naam aan een lakje, iets waar ik persoonlijk wel blij van wordt :)

L-R: Vesper - Honey Ryder - Jinx


Vesper
A mysterious and intriguing deep purple
Honey Ryder
Take a ryde on the wild side in this shimmery gold
Jinx
This mesmerizing matte coral has lucky sparkle

L-R: Solitaire - Pussy Galore - Tiffany Case
 
Solitaire
This diamond-sparkling white is totally engaging
Pussy Galore
This light feminine pink has the purrrfect amount of shimmer
Tiffany Case
A classic light blue worth investigating

 
Mijn favoriet is 'Pussy Galore'. Niet alleen omdat het karakter voor mij de klassieke Bond Girl belichaamd, maar ook om de simpele reden dat het om een pastelroos kleurtje gaat. Yup, zo simpel kan het soms zijn!
 
Welk van deze "Bond Girls" is jouw favoriet?
 
OPI "The Bond Girls" €14.50/stuk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie