zaterdag 4 mei 2013

NOTD | Dipped In GoldHallo weekend! Dat vraagt om een party, niet waar? Al was het maar een feestje op je nagels! Als ik een suggestie mag doen? Iets met goud en roze doet het altijd goed. Het zonnige weer van de laatste dagen kan deze combinatie dan ook moeiteloos verdragen. Het hoeft touwens helemaal niet ingewikkeld te zijn -want daar ben ik zelf helemaal geen expert in. Een snelle DIY op deze mooie, zonnige dag!
Zelf ben ik enorm fan van ombre-nails. Na enkele pogingen begint het me te lukken. Deze 'Dipped In Gold' nails zijn dan ook 'inspired by' het ombre-effect. Het enige wat je nodig hebt, is een spons. En nagellak natuurlijk -duh!
Stap 1: Clean nails
Voor je echt aan de slag kan, moeten je nagels uiteraard schoon zijn. Even vijlen, inwrijven met een nagelolie of een crème en ontvetten met nagellakremover.
Tot slot breng je ook je favoriete basecoat aan, om te voorkomen dat je nagels geel uitslaan.
Stap 2: I Think In Pink!
De basiskleur voor mijn mani is roze, maar uiteraard kan je eender welke kleur gebruiken. Met de gekozen kleur lak je je nagels alsof er niets aan de hand is -behalve nagellak dan #flauw.

OPI - I Think In Pink

Stap 3: Golden Eye
Eens de basiskleur er op zit, kan je aan de slag met goud. En met de spons! Ik gebruik het liefst een make-up sponsje omdat dat een fijner resultaat geeft. Je kan ook een huishoudsponjes gebruiken.
OPI - Golden Eye
De techniek is erg simpel: je brengt een streepje nagellak aan op je sponsje en dat dep je op je nagels. Let op: zorg ervoor dat de -roze- basislak goed droog is!
Stap 4: Clean it up!
Om  te voorkomen dat je nagellak helemaal op je vingers zit, kan je je nagels afplakken met tape. Helaas lukt dit nooit bij mij, dus kies ik er liever voor om achteraf alles schoon te maken met een wattenstaafje en nagellakremover.
Indien het er dus -net als hier boven-  messy uitziet: geen paniek!
Stap 5: The Finishing Touch
Tenslotte werk je af met favoriete topcoat... et volia!
Happy Sunny Saturday Ladies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie