woensdag 15 mei 2013

L'Oréal | DIY 'Wild Ombre'


Deze middag besloot ik eindelijk de 'Wild Ombrés' kit van L'Oréal te gebruiken. Ik had mijn haar eerder al een paar keer in de verf gezet, maar het was al een tijdje geleden en het effect was een beetje vervaagd. De kit en de bijsluiter waren erg gebruiksvriendelijk. Enkel het meegeleverde borsteltje vond ik echt crap. Ik smeerde er dan maar gewoon alles in met mijn handen -terwijl ik de plastiek handschoentjes droeg. 
Toegegeven: ik was toch wel een beetje bang toen alles aan het inwerken was. Gelukkig bleek dat nergens voor nodig. Het effect is subtiel en vrij natuurlijk. Er zijn drie kits beschikbaar: eentje voor donker haar, eentje voor licht haar en eentje daartussen. Ik had de middelmatige kit, die zowaar perfect leek te zijn.

Zeker een aanrader indien je ook voor de ombre-look wil gaan! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie