donderdag 2 mei 2013

L'Occitane | "Cerisier aux Papillons" Handcreme

Herrinneren jullie je deze post nog? Ik was toen erg enthousiast over de lentecollectie van L'Occitane. Niet alleen sprak de geur me erg aan, maar het hele thema vond ik geweldig! Ondertussen wrijf ik mijn handjes al enige tijd in met de handcreme uit de "Cerisier aux Papillons" collectie. Vandaag trakteer ik jullie dan graag op een review over deze zomerse handcrème. 
De tube van deze handcrème is de standaardverpakking voor handcremes van L'Occitane. Geen poespas, maar wel gebruikvriendelijk en hygiënisch. Door de kleine dop en de kleine opening blijven er immers geen resten creme aan de tube plakken. Deze tube werd voorzien van een vrolijke lenteprint met in de hoofdrol een vlindertje en kersenbloesems.
Ik zei toch dat ik het idee van deze collectie fantastisch vond? :)
 
De structuur van deze handcrrme is te vergelijken met andere crèmes van L'Occitane. Hij is redelijk dik, maar strijkt wel makkelijk open en trekt snel in. Persoonlijk vind ik hem net iets minder voedend dan de klassieker met Shea Butter.
De geur van het (kersen)parfum vind ik eerder subtiel, maar hij is wel aanwezig.
 
Samengevat: deze luchte, lieve hancreme is zeker een aanrader komend seizoen. Wees er wel snel bij, want deze maakt deel uit van de "Cerisier aux Papillons" collectie en dat is een limited edtion!
 
P.S. De mama vindt dit waarschijlijk ook wel leuk om te krijgen op 12mei!
L'Occitane "Cerisier aux Papillons" Hancrème €7.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie