vrijdag 24 mei 2013

Deborah Lippmann | Polka Dots and Moonbeams

"Nagellakje, nagellakje aan mijn hand, wat is het mooiste nagellakje van het hele land?" Een vraag waar ik absoluut niet kan op antwoorden -no way dat ik uit al die beauty's slechts één keuze kan maken!- maar deze van Deborah Lippmann maakt in elk geval kans om in de top tien te eindigen. 'Polka Dots and Moonbeams' is een origineel lakje uit de 'Staccato' Collection. Deze lijn bevat drie lakjes met 'sprinkels' en doet me een beetje denken aan ijsjes met van die kleurige sprinkels. Ik mag dan wel 23 geworden zijn, als ik aan de 'crèmekar' een ijsje vraag, vraag ik er steenvast sprinkels bij. Helemaal mijn ding dus, die gespikkelde nagellak!Deze 'Polka Dots and Moonbeams' is lakje met een witte basiskleur en donker blauwe glitters. De glitters zijn erg klein, maar toch goed vertegenwoordigd, waardoor er een soort 'sprinkled' effect ontstaat. Denk dus niet dat het er zal uitzien als 'een witte lak met een laagje blauwe glitters', het is echt een mix. Dit zorgt voor een niet zo klassiek effect. Je moet er dan ook van houden. Ik kan me best inbeelden dat niet iedereen zo gek is op het effect.
Het lakje op zich dekt niet heel goed in één laagje, waardoor een tweede laagje aan te raden is. Op zich geen schande, want ik ken weinig lakjes die genoeg nemen met één 'couchke'. 'Polka Dots and Moonbeams' bleef wel verrassend lang zitten. Na vier dagen was ik hem beu en haalde ik hem er af. Een ware rotklus trouwens, but totaly worth it!


 
Deborah Lippmann is trouwens niet het enige merk dat met 'spikkeled' nagellak op de markt komt deze zomer. Illamasqua kwam eerder dit jaar al met de "I'm perfection" collection op de markt, maar ook het Amerikaanse budget merk Hard Candy en W7 uit de UK kwamen met spikkeled lakjes op de markt. Genoeg keuze voor de liefhebbers dus!

Is het iets voor jou, deze nieuwe nagellaktrend?

Deborah Lippmann "Polka Dots And Moonbeams" 20euro bij o.a. Boozyshop en Parfuma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie