dinsdag 28 mei 2013

Deauty | Groom de man in je leven

'Deauty' hoef ik vast niet meer voor te stellen -indien je toch geen flauw idee zou hebben van wat dat precies is, klik dan hier! Tot op heden was deze maandelijkse beautybox vooral gericht op dames, vrouwen, ladies. Deauty wil zich nu ook gaan focusen op de heren, mannen, de gentlemen. En welke dag is dan beter geschikt dan die ene dag in het jaar waar we onze mannen sowiso al extra in de spotlight zetten? You've got it: de nieuwe Deautybox voor mannen wordt gelanceerd op Vaderdag -9juni that is!
Het is oké indien je nu sceptisch tegenover het idee staat en denkt dat de man in je leven -of dat nu je vader, je vriend, je man ... is- hier absoluut geen nood aan heeft. Maar als je er even over nadenkt: zij smeren ook behoorlijk wat crèmekes! Misschien geen anti-rimpelcrèmes of serums die zorgen voor een healthy glow, maar in elk geval voldoende verzorgende producten. Da's ook wel nodig met een huid die alle dagen schoren wordt en lijdt onder al het harde werk dat onze mannen uitvoeren. De deelnemende merken en producten zijn dan ook echt afgestemd op de noden van deze helden.
De eerste box zal acht producten bevatten, waarvan 5 full-size, én een limited edtion toiletzak. Als ik even naar mijn eigen vader kijk, komt ook die toiletzak van pas. Of ga je me nu vertellen dat jou vader niet zo eentje is die al jaren met dezelfde toiletzak seult?
Bestellen kan via www.deauty.be/mannen en bi voorkeur voor 2 juni. Althans als je je box op 7 juni wil ontvangen, zodat je hem zeker op 9 juni kan overhandigen. Dus waar wacht je nog op? Go and get the darn box!
Deauty for man t.w.v. €70 - €27.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie