woensdag 22 mei 2013

Caudalie | Divine Legs

Aloha, heeft iemand de zon soms gezien? Ik klink misschien als een broken record, maar zeg nu zelf: dit kan echt niet meer! Een regenbui van hier, een donkere wolk van daar, ja hoor dit is hoe de lente er anno 2013 uitziet. Gelukkig bestaan er altijd trukjes om toch in die zomerse vakantiestemming te komen en er ook nog eens een mooi kleurtje aan over te houden. Zo leerde ik afgelopen donderdag 'Divine Legs' van Caudalie kennen. Je hoeft geen genie zijn om te achterhalen wat het product beloofd ;)
Hoewel het die avond cats and dogs regende, werden we warm onthaald bij 'Cocktails at Nine' -een prachtige bar in hartje Antwerpen die ik zeker nog eens wil bezoeken. Heel toepasselijk werd ons een glaasje Caudalie wijn aangeboden. Het is vast overbodig om het te zeggen, maar die was delish!
Vervolgens ontmoetten we het sympathieke team van Caudalie, dat ons voorstelde aan 'Divine Legs'.
'Divine Legs' zorgt voor een huid met een mooie bruine tint. Hoor ik u daar nu luidop -en met een sceptische ondertoon- denken dat u al een handvol 'zelfbruiners' in uw badkamer staan hebt? Deze gedachte is niet helemaal op zijn plaats, beste lezer. Het gaan immers niet om een zelfbruiner, maar om een getinte lotion die de bijzondere eigenschap heeft de melanine -de stof die voor het bruine kleurtje van onze huid zorgt- te activeren. Nog enkele voordelen van Divine Legs: het zorgt niet voor strepen op de huid of voor vlekken op de kledij! Iets waar ik altijd wel een beetje bang voor ben wanneer ik bijvoorbeeld met een zelfbruiner aan de slag ga. Je kan je 'goddelijke benen' er trouwens zou weer afspoelen onder de douche!
In praktijk ziet dat er zo uit:
Boven: Divine Legs net uit de pompflacon
Midden: Divine Legs half opgewreven
Onder: Divine Legs helemaal opengewreven
De eerste foto is misschien een beetje schrikken. Neen chocolade-bruin is ook niet meteen mijn tint, maar de lotion past zich wonderwel aan aan je eigen huidtint. In het midden zie je duidelijk het verschil tussen mijn eigen huid en de huid waar het product op is. Eenmaal 'Divine Legs' helemaal opengesmeert is, zie je geen strepen of andere onaangename bijwerkingen. Het getinte effect laat zich helaas moeilijk fotograferen, maar ik hoop dat je je er toch een idee van kan vormen op deze manier.
Ook niet helemaal onbelangrijk: de geur. Die is echt 'divine'! Alleen daarvoor zou ik 'Divine Legs' gebruiken! Niet zo heel verwonderlijk, daar 92.8% van het product uit natuurlijke producten bestaat. In 'Divine Legs' vinden we o.a. chichorei en musk terug.
Hopelijk hebben we binnen enkele dagen -weken? maanden?- hogere temperaturen en kunnen we onze divine legs showen aan al wie het zien wil. Tot dan kan je alvast doen als of ;)
Caudali 'Divine Legs' €28,16
verkooppunten via Caudalie.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie