woensdag 22 mei 2013

Bezoek Muffins At Tiffanys vanaf nu op www.muffinsattiffanys.be !

Ladies and gents, boys and girl, kroko's en krokodillen: het is eindelijk zover! Vanaf nu kan je Muffins At Tiffanys bezoeken op www.muffinsattiffanys.be!
Het heeft me heel wat moeite gekost, daar ik absoluut geen kaas heb gegeten van al die codes en dat IT-jargon me niet meteen als muziek in de oren klinkt, dus ik zou er niet van schrikken mocht er nog het één en ander fout lopen.
Het commentsysteem via Disqus zou normaal moeten werken en ik hoop ook dat Bloglovin de volgers zo snel mogelijk overzet. Mocht dat niet onmiddellijk het geval zijn, kom dan zeker regelmatig eens langs!!!
Indien je toch nog problemen zou hebben, laat het dan gerust weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie