maandag 22 april 2013

YLS | Rouge Pur Couture Vernis A Lèvres

In mijn Spring Wishtlist liet ik jullie reeds weten dat ik een grote boon had voor de YSL Rouge Pur Couture Glossy Lip Stain in 15 "Rose Vinyl". Intussen ben ik onder de druk bezweken en ben ik beste vriendjes met mijn nieuwe hebbedingetje. Ondanks de grote 'hebben'-factor die de lipstain vooraf al op me had, deed ik toch mijn best om deze review vanuit een kritisch point of view te schrijven. Helaas: big fail wat dat betreft, want ik slaag er niet in om ook maar iets negatief over deze lipstain te vinden. Mijn lippen en ik zijn in love
De verpakking is simpel, yet classy. Alsof ik iets anders had verwacht van Yves Saint Laurent :)

Hetgeen deze lipstain echt van andere onderscheidt, is de finish. Terwijl de meeste lipstains er na een tijd eerder mat gaan uitzien, blijft deze glanzend tot de laatste seconde dat je hem draagt. 
Dàt en het feit dat hij ongelofelijk goed gepigmenteerd is en belachelijk lang blijft zitten. En met 'belachelijk lang' bedoel ik niet een zestal uren waarin je na elke maaltijd angstvallig moet checken wat er nog van overblijft. No sir, ik bedoel een tiental uur zonder ook maar één veegje, vlekje of andere imperfecties.In al mijn euforie, zou ik bijna vergeten vermelden hoe makkelijk deze aanbrengt. De -moeilijk te omschrijven- vorm van de applicator zorgt ervoor dat je de glossy lipstain makkelijk kan aanbrengen. Zowel snel in de drukte van een hectische morgen, als 's avonds wanneer je je opmaakt voor een avondje uit en je tijd hebt voor het fijnere werk. 


Like I said, I'm in love! Ook de kleur op zich, heeft daar veel mee te maken. Of laat dit fris frambozenroos jou helemaal onberoerd? 


Wat is jouw favoriete lipstain?

YLS Rouge Pur Couture Vernis A Lèvres in 15 'Rose Vinyl' €29.70

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie