zaterdag 6 april 2013

Winactie | 2 jaar "Muffins At Tiffany's"


Time fly's when you're having fun! Mijn kindje is ondertussen al twee jaar en dat moet gevierd worden! Wel eens waar een week te laat, want op 30 maart 2011 verscheen de eerste blogpost op Muffins At Tiffany's. Het laatste jaar zijn we -de blog en ik- goed gegroeid, dus ik ben best een proud mama! Natuurlijk weet ik ook wel dat ik nergens zou staan zonder jullie, mijn lezers en mijn volgers. Vandaar ook: duizend maal bedankt! Om jullie te bedanken organiseer ik winactie, waarmee ik in elk geval één van jullie in de bloemetjes wil zetten. Wat, waar en hoe, lees je na de klik!
 
Surprise, surprise! Ik stelde een pakketje samen met allerlei leuke goodies die zowat elk aspect van beauty omvatten. Wie toch een hint wil, kan Muffins At Tiffanny's volgen via verschillende Social Media!
Deelnemen kan vanuit België en Nederland!
Wat moet je doen om kans te maken op het verjaardagspakketje?
  • Volg Muffins At Tiffany's via Bloglovin.
  • Laat een reactie achter met leuk verjaardagboodschap en een geldig e-mail adres.
Extra-kansen verdien je zo:
Op Facebook en Twitter zullen hints verschijnen van hetgeen je kan winnen!
Deelnemen kan dinsdag 16 april 2013 20u00.
Nogmaals hartelijk dank! Zonder jullie zou Muffins At Tiffany's niet zijn was het nu is!
Mwa! Mwa! Mwa! *dit zijn drie kushandjes!*

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie