donderdag 18 april 2013

Urban Decay | All Nighter


"En vergeet niet voldoende af te poederen om het glimmen tegen te gaan!" Een boodschap die in de kern goed bedoeld is, maar meer dan eens het verkeerde effect creĆ«ert.  Beste dames -en heren- : je kan ook teveel poeder aan je schattige snoetje wrijven. En tenzij je op de cover van Vogue staat en je zo bent opgemaakt om met je modelesque huid te pronken, is er geen enkel excuus om zo over straat te huppelen. Echte mensen 'glimmen' namelijk altijd wel een beetje. Meer nog: sommigen omschrijven het als 'een natuurlijke glow'. Indien jij toch zo'n fanatiekeling bent die vrolijk heen en weer swingt met die poederkwast: geen nood! Een simpel spraytje zorgt er namelijk voor dat je er opnieuw fris en fruitig uitziet. Setting spray van dienst: All Nighter by Urban Decay.
 
Voor bij wie de term 'setting spray' niet meteen een belletje doet rinkelen, even deze korte toelichting. Om het simpel te zeggen -en dat is toch mijn bedoeling: een setting spray, is zoals haarspray, maar dan voor het gelaat. Het zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten en geeft je eveneens een gezonde gloed -zonder daarin te ver te gaan. Met ander woorden: je krijgt hetzelfde effect als bij een setting powder minus het doffe matte effect.

Met de naam "All Nighter" doelt Urban Decay ongetwijfeld op het feit dat je -al dan niet- een nachtje door kan fuifen zonder dat je perfect gemaquilleerde gelaat daar bij inschiet. Dat getuigd toch van enige zelfvertrouwen, niet waar?
De verpakking straalt echter minder confidentie uit. Een witte bus met een paars opschrift... Inderdaad, ik word er ook niet meteen wild van.
 
Maar de settingspray op zich? Die mag best arrogant zijn hoor! Indien hij al gillende over straat zou lopen en slogans zou scanderen als "Ik ben goed! Ik ben goed! Spray mij!" -gedrag dat trouwens zelden wordt vastgesteld bij dergelijke producten- zou ik er hem hierin alleen maar gelijk kunnen geven.
Het goedje droogt namelijk snel op en is vederlicht, waardoor je hem -eens aangebracht- niet voelt of ziet zitten. En die gezonde gloed waar ik het eerder over had? Dubbelcheck !
  
Of deze spray ervoor zorgt dat mijn make-up de hele nacht blijft zitten? Geen idee! Ik heb namelijk de goede gewoonte mijn make-up er 's nachts af te halen, maar een hele dag blijft het in elk geval wel purfect zitten. #flauwmopje
Call me crazy, maar ik heb het idee dat ik -wanneer ik All Nighter  's ochtends gebruikte- ik m'n make-up 's avonds ook makkelijker kan weghalen. Altijd mooi meegenomen dit soort toevalligheden :)

Gebruik jij wel eens een setting spray? 

Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray €23

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie