zaterdag 6 april 2013

Random | Spring Wishlist


De lente begint er eindelijk een beetje door te komen. Aloha: dat mocht ook wel! Al weken flirtten de temperaturen met het vriespunt en ik stak het niet onder stoelen of banken dat ik het meer dan beu was. Ondertussen lijk ik ook een eindeloze wishlist met lente/zomerproducten te hebben aangelegd. Vandaag stel ik u, mijn beste lezer, graag voor aan vijf producten die ik deze lente zonder veel morren toevoeg aan mijn collectie. Het flauwe excuus dat aangeeft waarom ik het hebbeding in kwestie wil bemachtigen, krijgt u er gratis bij! 
On the Spring Wishlist:
  • YSL Rouge Pur Couture Glossy Lip Stain in 15 "Rose Vinyl" - Omdat hij al maanden in mijn been bijt.
  • OPI x Oz The Greath and Powerful "When Monkey Fly" - Omdat hij glinstert!
  • YSL Marrakesh Sunset palette - Omdat het liefe op het eerste zicht was toen ik hem op MissLipgloss zag.
  • Escada "Cherry In The Air" Eau de toilette - Omdat dit de geur van lente is!
  • Clinique Chubby Stick Intense in "Roomiest Rose" - Omdat ik hier ├╝berbenieuwd naar ben!
 
Je ziet het, ik ben meer dan klaar voor dat soort dagen die enkele om een bikini en een cocktail -en leuke make-upjes natuurlijk! -vragen.
 
Wat staat er al zoal op jouw 'Spring Wishlist'?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie